Din 7 iunie, Air Canada Rouge reincepe zborurile dintre Canada si Bucuresti

Air Canada Rouge

Daca in cursul iernii, zborurile au fost oprite, incepand de saptamana trecuta, Air Canada Rouge revine cu zboruri directe intre Bucuresti si cele doua metropole canadiene Toronto si Montreal. Zborurile vor fi operate si anul asta doar in sezonul de vara, mai precis pana pe 7 octombrie 2019. In perioada 24 iunie – 7 septembrie, vor fi 6 zboruri pe saptamana (3 spre Toronto, 3 spre Montreal), iar in restul perioadei de operare doar 4 zboruri (doua si doua). Spre deosebire de anul trecut, Air Canada Rouge va oferi wi-fi in timpul zborului.

Air Canada Rouge are doua clase – economy si premium economy, compania oferind mancare si bautura inclusa in pret, precum si un bagaj de cala de 23 kg. La premium economy, probabil e mai mult loc la picioare (dar nu bag mana in foc) si poti lua cu tine doua bagaje a cate 23 kg fiecare. Zborurile vor fi operate cu avioane de tip Boeing 767 ca si anul trecut.

Personal, nu am zburat niciodata cu Air Canada Rouge (nici cu Air Canada „mare”), asa ca nu stiu exact ce sa va zic despre comfortul la bord, daca ati zburat cu ei, poate dati mai multe informatii jos, la comentarii. Am auzit si de bine, si de mai putin bine.

Aruncand un ochi pe site-ul Air Canada, vad ca un pretul unui bilet dus-intors incepe de la 1087 dolari (pentru luna iulie) si 850 dolari pentru sfarsitul perioadei de operare (adica prin septembrie – octombrie)

 

Orarul de zbor este urmatorul

Bucuresti – Toronto 13:40 – 17:05 / marti, joi, duminica

Toronto – Bucuresti 17:35 – 9:55 / luni, miercuri, sambata (se zboara noaptea)

 

Bucuresti – Montreal 13:05 – 15:45 / luni, miercuri, vineri

Montreal – Bucuresti 16:50 – 8:45 / marti, joi, duminica

 

Sa ne bucuram ca cel putin pe timp de vara, exista un zbor long-haul de pe aeroportul Otopeni. Si sa speram ca la un moment dat vor fi mai multe (China, Thailanda, poate si India :)). Cine stie…

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest