BREAKING: Air Canada anunta deschiderea rutelor directe Montreal – Bucuresti si Toronto – Bucuresti

Air Canada Rouge

Se discuta de cateva luni si era evident ca dupa ridicarea partiala a vizelor pentru cetatenii romani la 1 mai si totala de la 1 decembrie sa apara zboruri directe si iata ca in seara asta (dimineata in Canada), Air Canada a facut marele anunt, Cu incepere din iunie, Air Canada Rouge, subsidiara de vacante ale Air Canada va opera spre Bucuresti. Nu dintr-un singur oras canadian, ci din doua simultan – Toronto si Montreal. Zborurile sunt anuntate doar sezonier (de la inceput de iunie pana la inceputul lui octombrie 2018), dar, cine stie, daca merg bine, vor fi permanentizate. Iata amanuntele.

Montreal – Bucuresti 17:20 – 9:15 – de doua ori pe saptamana: luni & joi. Perioada operare: 7 iunie – 4 octombrie

Bucuresti – Montreal  11:30 – 14:05 – de doua ori pe saptamana: marti & vineri. Perioada operare: 8 iunie – 5 octombire

 

Toronto – Bucuresti 16:50 – 9:15 – de doua ori pe saptamana: marti & sambata. Perioada operare: 9 iunie – 6 octombrie

Bucuresti – Toronto 11:30 – 14:45 – de doua ori pe saptamana: miercuri & duminica. Perioada operare: 10 iunie – 7 octombrie

 

Biletele vor costa incepand cu 613 euro dus-intors (mult peste preturile obisnuite promotionale la companii gen Air France / KLM care de obicei vand Canada la circa 500 euro), dar cine stie vor fi ajustate la un moment dat.

Cursele vor fi operate cu avioane Boeing 767-300 Extended Range, capabil sa transporte 282 pasageri (24 in clasa business si 258 in clasa economy). Avioanele au o varsta cuprinsa intre 14,7 si 26,4 ani conform Plane Spotters.

Biletele au fost deja incarcate si poti fi cumparate de pe site-ul Air Canada.

 

Deci, dupa aproape un deceniu, de la retragerea Delta de pe aeroportul Otopeni, avem parte de primele rute aeriene transatlantice direct din Bucuresti. La mai multe !

Sursa informatii: aeronews.ro

Mai multe amanunte: Centrul Media Air Canada.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii