Wizz Air anunta zboruri Abu Dhabi – Bucuresti (din iunie) si Abu Dhabi – Cluj (din septembrie)

20. Wizz

In sfarsit dupa nu stiu cate articole si postari anuntand inchideri de companii aeriene, rute, interdictii de zbor, am si niste vesti de rute noi. Acum cateva luni (inainte de COVID), Wizz Air anunta ca va deschide o baza la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Era a doua companie low-cost care anunta asta, cealalta fiind Air Arabia, compania low-cost din emiratul Sharjah. Ei bine, Wizz Air s-a miscat mai repede (nu e nici o surpriza), anuntand astazi primele destinatii care vor fi operate din Abu Dhabi – spre Bucuresti, Cluj-Napoca, Budapesta, Katowice si Sofia.

Zborurile spre Bucuresti vor debuta pe data de 3 iunie 2020 si in perioada verii vor fi operate de 2 ori pe saptamana, iar in timpul iernii de 3 ori pe saptamana

Zborurile spre Cluj-Napoca vor debuta pe data de 16 septembrie si vor fi operate de 2 ori pe saptamana.

 

Zborurile din Dubai World Trade Central vor continua atat spre Bucuresti, cat si Cluj-Napoca in ciuda informatiilor aparute anterior.

Preturile biletelor de avion incep de la 59 euro / sens.

In acest moment, Emiratele Arabe Unite au interzis zborurile internationale si nu se stie cand vor fi ridicate aceste restrictii. In caz ca aceste restrictii vor continua si dupa data de 3 iunie (ziua primului zbor Bucuresti – Abu Dhabi si retur) si ati cumparat bilete, banii vor fi returnati – fie in contul personal, fie in contul Wizz Air personal, dar cu 20% mai mult decat ati cheltuit.

Biletele pot fi achizitionate deja de pe site-ul Wizz Air.

Comentarii

  • MARiAN spune:

    Dar VOA a fost suspendata in martie cu efect imediat! Crezi ca ăștia cu paturile in cap vor relua turismul de masa și sa acorde din nou VOA? Eu cred că în momentul în care s-a gândit aceste curse spre Abu Dhabi nu s-a luat în calcul suspendarea VOA, fără de care scade mobilitatea turiștilor europeni.

    • Imperator spune:

      Exista si rezidenti romani care trebuie sa zboare intre ROmania si Emirate, nu numai turisti. In plus, nu cred ca mizeaza prea mult pe turism in ceea ce priveste ruta asta pentru ca nu e teribil de mult turism in Abu Dhabi comparativ cu Dubai. Turistii tot se vor duce in Dubai, eventual vor da o fuga de o zi la Abu Dhabi sa vada moscheea si Ferrari World.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii