Paralela 45 anunta pornirea zborurilor charter spre Creta si Rodos cu incepere din 7 iulie

Gramvousa Creta

Paralela 45 anunta inceperea zborurilor charter cu destinatia Creta si Rhodos, doua dintre cele mai apreciate insule grecesti cu incepere din 7 iulie. Zborurile catre Heraklion (Creta) vor porni de pe 7 iulie din Bucuresti si Cluj-Napoca, in aceeasi zi decoland si primul zbor spre Rhodos. A doua zi, pe 8 iulie vor incepe si zborurile spre celelalt aeroport principal al Cretei, aeroportul Chania. 

Reglementarile stabilite de cele doua tari sunt – pana la 15 iunie, oricine merge in Grecia va fi carantinat, dar aceasta reglementare va fi ridicata pe data de 15 iunie. In plus, nu se vor cere adeverinte de analize COVID-19. Cu incepere din 1 iulie, Grecia autorizeaza zborurile charter direct spre insule. In plus, in cazul in care cineva se imbolnaveste de COVID-19 in Grecia, sejurul, cat si tratamentul sau auto-izolarea vor fi acoperite de statul elen, turistul trebuind sa acopere doar zborul de repatriere atunci cand testul va fi negativ

Romania impune auto-izolarea tuturor cetatenilor romani care se intorc din strainatate pana pe 16 iunie. Surse guvernamentale romane au anuntat ca aceasta reglementare va fi ridicata pentru un numar de tari unde riscul de epidemie este minor inclusiv Grecia. Romania nu a interzis niciodata zborurile spre Grecia care s-au desfasurat de-a lungul intregii perioade de lockdown.

 

Grecia a trecut cu bine prin perioada de epidemie, inregistrand doar 3000 de cazuri si 180 morti (ponderat cu populatia, de 3 ori mai putine cazuri de infectare si de aproape 4 ori mai putini morti decat Romania). In ultima luna s-au inregistrat in medie sub 10 cazuri noi pe zi. In insule, numarul de infectari au fost mai mici decat in zona peninsulara datorita masurilor draconice de izolare. Grecia va accepta turisti din 29 de tari unde nivelul epidemiologic a fost considerat drept scazut de catre Ministerul Sanatatii de la Atena, inclusiv Romania.

Din Bucuresti

Zborurile de Chania au loc in fiecare miercuri in perioada 8 iulie – 23 septembrie, sunt operate de Aegean Airlines cu urmatorul program

Bucuresti – Chania 11:40 – 13:30

Chania – Bucuresti 9:00 – 10:50

Vezi toate ofertele aici ——> Chania

 

Zborurile de Heraklion au loc in fiecare marti in perioada 7 iulie – 22 septembrie, sunt operate de Aegean Airlines cu urmatorul program:

Bucuresti – Heraklion 11:40 – 13:20

Heraklion – Bucuresti 9:00 – 10:50

Vezi toate ofertele aici ——> Heraklion 

 

Zborurile de Rhodos au loc in fiecare marti in perioada 7 iulie – 22 septembrie, sunt operate de Aegean Airlines cu urmatorul program:

Bucuresti – Rhodos 17:40 – 19:25

Rhodos – Bucuresti 15:00 – 16:55

Vezi toate ofertele aici ——-> Rhodos

 

Cluj-Napoca

Zborurile de Heraklion au loc in fiecare marti in perioada 7 iulie – 22 septembrie, sunt operate de Aegean Airlines cu urmatorul program:

Cluj-Napoca – Heraklion 17:05 – 19:00

Heraklion – Cluj-Napoica 14:05 – 16:15

Vezi toate ofertele aici ——> Heraklion 

 

Vacanta faina si lipsita de griji !

Comentarii

  • Beaching Travel spune:

    Cu Paralela 45 am fost si noi in Rhodos verile trecute si ne bucuram sa vedem ca se reiau zborururile spre aceasta destinatie. Insula e superba si sper ca multi romani sa opteze pentru ea atunci cand isi planifica vacanta de vara, merita din plin! Am povestit impresiile pe blog: https://beachingtravel.ro/rodos/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii