Wizz Air anunta 8 rute noi din Bucuresti: Cagliari, Copenhaga, Bergen, Hamburg, Karlsruhe, Memmingen, Santorini si Mykonos

. Wizz Bucuresti Varsovia

Wizz Air nu sta deloc degeaba si lanseaza rute si baze nu una cate una, ci en-gros, de data asta cate 8 deodata. Si toate destinatii super-interesante, una si una.

Deci, rutele noi sunt spre:

Cagliari, Italia. Primul zbor: 13 august. Frecventa: 2 ori pe saptamana (joia si duminica). Sunt curios daca se va mai zbura si la Alghero.

Copenhaga, Danemarca. Primul zbor: 10 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (luni, miercuri si vineri). Pana acum, doar Blue Air zbora pe ruta Bucuresti – Copenhaga, Wizz zburand la Malmo si Billund

Bergen, Norvegia. Primul zbor: 8 august. Freventa: 2 ori pe saptamana (marti si sambata). Perfect pentru a vizita fjordurile, din pacate, vara aceasta Norvegia este inchisa.

Hamburg, Germania. Primul zbor: 9 august. Frecventa: 4 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri, duminica). Pana acum, doar Blue Air a operat aceasta ruta. TAROM a renuntat la ea in 2019.

Karlsruhe, Baden/Baden, Germania. Primul zbor: 10 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri).

Memmingen, Germania. Primul zbor: 8 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (marti, joi, sambata). De 2 ori Wizz a lansat zboruri pe ruta Bucuresti – Memmingen, de 2 ori a renuntat la ele. Acum e a treia oara. Sa fie cu noroc !

Santorini, Grecia. Primul zbor: 9 august. Zbor sezonier in perioada 9 august – 22 octombrie. Frecventa: 2 ori pe saptamana (joia si duminica). Wizz intra serios si in sectorul leisure

Mykokos, Grecia. Primul zbor: 11 august. Zbor sezonier in perioada 11 – 24 octombrie. Frecventa: 2 ori pe saptamana (martea si sambata).

 

ATENTIE – aparent, Wizz Air a renuntat la cursele Bucuresti – Heraklion (Creta). In sistem nu mai apar decat 2 curse – pe 16 si 19 iulie, restul figureaza ca anulate.

Biletele pot fi cumparate deja de pe site-ul Wizz Air.

Etichete:
·

Comentarii

 • Dar cu Eilatul ce s-a intamplat?
  Pana avum vreo 2, 3 zile aparea…acum vad ca nu mai sunt curse…

  Stefan Prisacariu 26 iunie 2020 14:14 Răspunde
 • unde a anulat zborul catre Creta? in sistem inca sunt zborurile : atat pentru luna august cat si septembrie. Ai verificat cu cei de la wizz ? MErci fain

  un calator 26 iunie 2020 16:03 Răspunde
  • Am tot cautat pe site-ul lor de aseara. Aseara am zis ca o fi fost vreun bug in sistem. Nici azi de dimineata, nu erau decat 2 zboruri in iulie.

   Imperator 26 iunie 2020 16:29 Răspunde
   • eu am verificat mai devreme si erau. posibil sa mai fi taiat din unele zboruri, dar nu pe toate

    un calator 26 iunie 2020 16:47 Răspunde
    • Le-or fi pus la loc, Dumnezeu stie ce se intampla 🙂

     Imperator 26 iunie 2020 17:19 Răspunde
 • spania cand?

  ady 28 iunie 2020 13:14 Răspunde
 • Bucuresti olanda cand sunt zboruri

  Silviu 29 iunie 2020 18:44 Răspunde
  • Sa speram ca pe la mijloc de iulie, daca nu, de prin august.

   Imperator 29 iunie 2020 21:38 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii