Biletele Blue Air au schimbarea gratuita pana la sfarsitul anului. Poate si dupa 1 ianuarie

Blue Air Luton

Voiam sa va atrag atentia ca de ceva timp incoace, biletele cumparate la Blue Air vin cu posibilitatea de a schimba gratuit data de zbor o data. Adica daca va cumparati un bilet spre Amsterdam sa zicem pentru martie si pana atunci se inchide Olanda, explodeaza numarul de cazuri de COVID, impun mai stiu eu ce sau pur si simplu nu mai ai chef sa zbori, poti sa-ti schimbi data zborului GRATUIT. Ma rog, atentie, asta nu o poti face de prea multe ori, ai dreptul sa-ti schimbi biletul o singura data.

Vei putea sa-ti faci modificarile din contul tau personal Blue Wallet, cauta butonul „Rezervarile mele”. Atentie, biletul pe noile date pot avea un pret diferit decat cel al biletului pe care l-ai achizitionat. In caz ca biletul pe noile date este mai scump, va trebui sa platesti diferenta, iar in caz ca e mai ieftin, vei primi inapoi diferenta de pret in contul „Blue Wallet”.

De exemplu, daca biletul tau a costat 100 euro si noul bilet costa 125 euro, atunci mai trebuie sa achiti 25 euro. Daca noul bilet va costa 50 euro, vei primi 50 euro in Blue Wallet si vei putea sa-i folosesti in achizitiile viitoare.

Aceasta oferta este de ceva timp si este valabila pentru biletele cumparate pana la 31 decembrie 2020, dar e posibil sa fie prelungita. Orice bilet este acoperit indiferent de data de calatorie este acoperit, chiar daca va cumparati bilete pentru 30 august 2021 !

ATENTIE – daca nu aveti, deschideti-va un cont Blue Wallet si mai ales atentie sa completati adresa de e-mail corecta 🙂

Biletele pot fi cumparate de aici –––> site Blue Air

Comentarii

  • Vlad spune:

    Și dacă Blue Air schimba aeroportul de plecare(din CDG cu BVA) ce se poate face? Mi-au oferit banii înapoi sau schimbarea datelor, doar că eu am alte zboruri pe lângă… Nu am mai fost vreodată într-o situație de genul.

  • Huib spune:

    De la 29 decembrie f i e c a r e care zbor in Olanda de o tara „portugalie”m trebuie test Covid cu vechime de max 72 ore. Olandezi inclus. Unde sa luam test aia in Bucuresti?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest