Muncesti de acasa ? Scoala de acasa ? De ce nu ai face-o dintr-o vila la munte ?

Cabana epica Epic Visits

Desi tendinta aparuse de cel putin 10 ani dupa proliferarea smart phone-urilor si aparitia 4G, anul 2020 a fost anul in care munca de acasa (tele-munca sau work from home) a devenit un fenomen de masa. Numeroase companii si-au inchis birourile, iar cei care aveau munca de birou au trecut la biroul din dormitorul, sufrageria, bucataria proprie, fiecare de unde a putut. In plus, de multe ori s-a batut pe spatiu de zoom si cu copiii, atata timp cat de prin martie incoace scoala a fost aproape tot timpul on-line. Iar mai multi s-au gandit – daca tot lucrez de acasa, daca ala micul tot face orele de acasa, de ce se nu mut casa in alta parte, la munte, la aer curat si nu intre peretii din Bucuresti, Iasi sau Cluj. Ca net exista, supermarketuri gasesti si poti la fel de bine sa lucrezi din apartamentul tau din Militari sau Manastur, cat si dintr-o vila la munte sau intr-un loc cu gradina, cu verdeata, cu flori, cu aer curat.

Multe din pensiunile si chiar hotelurile din Romania s-au conformat tendintelor, asa ca au aparut destule oferte de stat pe termen lung pentru cei care pot lucra de oriunde. Asta nu s-a intamplat doar in Romania, s-a intamplat oriunde in lume – pensiuni si hoteluri intregi din Austria, Bali, Maldive s-au transformat din unitati de cazare pe termen scurt la unitati de cazare pe termen lung – evident, oferind si reduceri de termen lung.

Ei bine, daca sunteti in pozitia de a lucra de acasa si copilasii la fel, va recomand sa aruncati o privire pe ofertele celor de la Epic Visits. In spatele lui Epic Visits este si unul dintre prietenii mei (prieten de hat, 20 ani) si ideea site-ului este ca ei ofera cazari si experiente cu adevarat deosebite – problema la site-uri gen booking este ca atunci cand cauti o cazare in sa-I zicem Sighisoara sau Brasov, iti va lista zeci sau sute de proprietati. Da, te uiti, la note, te uiti la comentarii, dar aia dureaza, iti ia timp si uneori nu este exact ce iti doresti. Cei de la Epic Visits cauta si ofera doar acele locatii (dar si experiente) care sunt cu adevarat memorabile – sau epice, cum le place sa le numeasca, locuri si activitati care iti vor ramane ca o amintire pe mult timp de-acum inainte.

Ei bine, cei de la Epic Visits au selectat 8 locatii de work / learn from home. In locatii precum Sighisoara, Brasov, Porumbacu de Sus (p-acolo pe unde e faimosul Castel de Lut). Cea mai ieftina oferta vine de la Brasov, e vorba de Bike House, o casa cu 1 loft, 1 studio si un apartament de 2 camere care poate fi inchiriat cu un pret de la 62 euro / noapte in conditiile in care il inchiriezi pentru minim 29 nopti. Mai multe amanunte aici –––> Bike House .

Dar cum ziceam, nu e doar o vila, sunt 8 puse la inchiriat, le gasiti pe toate aici ––> https://www.epicvisits.com/th/epic_month

 

Spor la munca si la invatat in aer de munte 😉 !

Categorii:
Europa

Comentarii

  • Adi spune:

    Da… si pe mine ma batea un gand. Chiar m-am uitat pe site. O opinie: in romaneste, „epic” face trimitere la un gen literar. „Vacante Epice”… vorba unui clasic inca in viata, suna ca dracu’.

  • Adi spune:

    Inca ceva ce nu mi-a placut – preturile nu sunt afisate pe site.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest