Blue Air ofera zboruri cu tranzit garantat din Iasi si Suceava spre zeci de destinatii

n

Blue Air care de vreo 2 ani s-a repozitionat ca un low-cost veritabil (ani de zile s-a pozitionat ca o companie hybrid – intre low cost si cele clasice) a anuntat introducerea serviciului de tranzit garantat (inclusiv al bagajelor) in cazul zborurilor de la Iasi si Suceava spre toate destinatiile operate direct din Bucuresti.

Astfel, Blue Air opereaza zboruri intre Bucuresti si Iasi si respectiv Suceava, iar pasagerii care zboara din cele doua orase moldave, pot cumpara bilete directe spre destinatiile operate din Otopeni de catre compania romaneasca. Astfel, daca cineva ar dori sa zboare Suceava – Londra, o poate face via Bucuresti, iar Blue Air garanteaza tranzitul si transferul automat al bagajelor, exact ca o companie de linie. Acest serviciu nu este disponibil in cazul altor companii low-cost precum Wizz Air sau Ryanair (la un moment dat, acum cativa ani, Ryanair-ul a incercat ceva prin Europa Occidentala, nu in cazul zborurilor spre si dinspre Romania, dar de de atunci nu am mai auzit nimic, probabil au renuntat).

Deci, daca locuiti in Suceava, Iasi sau regiune, incercati pe site-ul Blue Air sa simulati si zboruri de la Suceava spre Londra, Paris, Madrid, Malaga sau alte destinatii Blue Air operate direct din Bucuresti si e posibil sa gasiti niste tarife bune.

Ca idee, iata cateva destinatii oferite din Iasi si Suceava.

Biletele pot fi cumparate de aici –––-> site-ul Blue Air.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • mprofeanu spune:

    O oferta buna pentru doritori. Pentru mine insa nu mai vreau sa aud de aceasta companie desi sunt un calator frecvent. Am avut o cursa spre Oslo anul trecut la inceput de iunie, am cerut banii si nici pana astazi nu am primit nimic. Ma amana mereu. De la alte companii am primit banii, vezi wizz air sau iceland air.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest