DIN 21 MAI: Blue Air lanseaza cursa low cost Bucuresti – Praga

Piata Centrala Praga

Incepand din 21 mai 2021, Blue Air a lansat cursa low-cost Bucuresti – Praga. Zborurile sunt efectuate de 3 ori pe saptamana – lunea, miercurea si vinerea, iar preturile incep de la 8 euro (cu Blue Benefits) sau de la 20 euro (fara Blue Benefits) per segment de zbor. Din luna iulie, numarul zborurilor va creste la 5 zboruri pe saptamana. In acest moment sunt singurele zboruri dintre Romania si Cehia, ceilalti doi operatori consacrati (Tarom si CSA) neoperand zboruri intre Bucuresti si Praga.

In acest moment, Cehia are un indice epidemiologic de 118 cazuri / 100.000 locuitori in ultimele 14 zile, deci se afla pe lista verde a Romaniei – deci la intoarcerea in Romania, nu exista nici o restrictie, nici obligativitatea de test, nici carantina.

Calatoriile spre Cehia sunt restrictionate doar pentru motive esentiale (turismul sau vizitarea prietenilor nu se afla printre ele), iar Romania se afla pe lista „portocalie” a Cehiei – risc mediu epidemiologic, aceasta insemnand ca toti calatorii din Romania trebuie sa prezinte un test PCR si sa poarte masca de protectie inclusiv afara. Ma astept insa ca restrictiile cu privire la calatoriile ne-esentiale sa fie ridicate destul de repede.

Biletele pot fi cumparate aici ––-> Site-ul Blue Air

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest