Zbor anulat sau modificat? VREI SA PRIMESTI BANII INAPOI IN 7 ZILE ? Opteaza pentru Vola Fast Refund de la Vola.ro

Fata in aeroport

In ultimii doi ani de cand a inceput pandemia ati fost in pozitia sa nu mai puteti zbura undeva ca zborul a fost anulat sau data de zbor a fost schimbata pe o data in care nu mai aveai nevoie sa zbori ? Sunt absolut convins ca dintre voi, cititorii blogului meu ati trecut prin aceasta experienta neplacuta. Wall-ul meu de social media a fost pur si simplu inundat de oameni a caror zboruri au fost anulate – mai ales in perioada in care aproape intreaga planeta a fost in situatie de urgenta in prima jumatate a anului 2020, dar si acum – si luna trecuta, si luna asta si sunt sigur ca situatia va continua.

De ce anuleaza companiile aeriene zborurile? Simplu: schimbarile bruste de restrictii, dar pur si simplu numarul mic de potentiali pasageri obliga toate companiile aeriene din lume sa anuleze zborurile – sunt mii de zboruri anulate pe luna chiar si acum. In conditiile in care industria aviatiei a pierdut zeci de miliarde de euro in 2020, iar datoriile sunt tot de ordinul miliardelor, nimeni nu-si mai permite zboruri neprofitabile. In consecinta, multi pasageri care si-au cumparat bilete din timp sunt afectati Daca la inceputul pandemiei, a existat un blocaj total si companiile aeriene nu ofereau decat vouchere, acum apar tot soiul de compensatii – vouchere, modificare gratuita a zborurilor, inclusiv rambursarea numerar a banilor, dar se asteapta 30 – 60 – 90 zile, uneori si mai mult pana cand banii intra efectiv in conturile pasagerilor.

 

Ei bine, in acest context, cei de la Vola.ro au venit cu o oferta cred eu unica in lume (sau cel putin, eu nu am mai vazut) – Vola Fast Refund prin care cine are un zbor anulat, banii sunt returnati GARANTAT in 7 zile. Se poate opta si pentru un voucher in caz ca ai de gand sa zbori in curand.

In mod normal, in cazul tuturor agentiilor de turism online, in cazul unui bilet anulat, agentia face cererea de rambursare a banilor catre compania aeriena si in momentul in care vin banii (ma rog, uneori si cu intarzieri matusalemice) sunt transferati in contul pasagerului. In cazul acesta, Vola.ro ramburseaza banii din fonduri proprii si nu mai asteapta sa intre banii de la compania aeriana care intra in 30 – 60 – 90 zile sau cand o da Domnul. E CA O GARANTIE CA ITI PRIMESTI BANII INAPOI SUPER REPEDE, IN 7 ZILE.

 

Cum poti sa optezi pentru acest serviciu? Este simplu, in momentul in care iti cumperi un bilet de avion, trebuie sa-ti adaugi si optiunea de FAST REFUND. Iaca asa:

Pasul 1 – Cauti un bilet de avion. Hai sa zicem la Londra dupa 1 decembrie.

Vola.ro landing page

Pasul 2 – Il alegi pe cel mai bun. Cel mai ieftin e cu schimbare si mai astepti prin nu stiu ce alt aeroport din Europa.

Vola.ro zbor Londra

Pasul 3 – Aha, asta e ! Ryanair dus, Ryanair intors. L-or anula, nu l-or anula ?  Poate nu vrei sa risti.

. Vola.ro alegi zborurile

Pasul 4 – Scroleaza un pic mai jos pe pagina unde iti adaugi detaliile. Vezi ca apare optiunea  Vola Fast Refund.

. Vola Fast Refund

Pasul 5 – Te coafeaza tariful sa fii sigur ca iti iei rapid banii inapoi ? Apasa “Adauga”

Vola Fast Refund

Si daca maine Ryanair va anula zborul din vreun motiv oarecare, tu iti primesti banii in 7 zile sau voucherul imediat ca sa iti poti cumpara alt bilet. Acum nu te mai poti plange ca nu primesti banii inapoi repede 😉

Pentru mai multe informatii, arunca un ochi aici –––-> https://www.vola.ro/fast-refund

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest