Revelion 2023. Pleci pe 31 decembrie, te intorci pe 1 ianuarie, fara cazare, fara bagaj – in jur de 100 euro

Revelion

Va povesteam acum cateva zile despre un amic de-al meu care candva prin 2008 – 2009 plecase la Venetia pe 31 decembrie, s-a distrat toata noaptea si a doua zi dimineata dupa o cafea italiana tare s-a intors la Bucuresti. Nu a avut bagaje, nu si-a luat cazare si in afara de ce a consumat prin baruri si restaurante nu daduse mai mult de 100 euro biletul de avion dus-intors. Atunci mi s-a parut o chestie WOW. Erau inceputurile low-costului in Romania si pentru multi preturi la avioane de genul asta pareau prea bune ca sa fie adevarate. Cred ca zburase cu Blue Air, dar mi-a zis ca avea cateva optiuni si cu Wizz (oricum, nu erau prea multe rute la dispozitie), asa ca alese Venetia. M-am gandit sa ma uit daca acelasi lucru e posibil si acum. Si am gasit cateva destinatii la sub 100 euro (dus-intors) si cateva cu doar cativa euro in plus. Iar daca esti tanar si plin de energie si vrei sa faci o nebunie de Revelion in Europa, iata ca poti !

 

Bucuresti – Copenhaga – 91 euro

Sigur vor fi multe petreceri prin toata Copenhaga. Este capitala, e oras mare, e un oras tanar, asa ca sigur vor fi multe oportunitati de distractie in noaptea dintre ani.

E drept, orarul zborului este de asa natura incat sa ai anduranta. Pleci la 7 din Bucuresti, ajungi la 9:00 la Copenhaga, returul e abia la 10 noaptea, dar „ca la 20 ani” sigur poti s-o faci. Si apropos, pe langa party-uri, Copenhaga este un oras absolut superb.

Bucuresti Copenhaga

 

Bucuresti – Basel 98 euro 

Poate nu ai auzit prea multe de Basel, dar sa stii ca e un orasel dragut in coltul nord-vestic al Elvetiei. Aeroportul este denumit „Euro-Aeroport” pentru ca deserveste 3 orase din 3 tari diferite – Basel (Elvetia), Mulhouse (Franta) si Freiburg (Germania). Nu stiu cat de wild sunt party-urile in aceste 3 orase, dar sa stiti ca nici Zurich nu e departe unde sigur sunt mai multe optiuni. Dar, sigur se organizeaza multe lucruri in Basel.

Orarul este chiar OK – ajungi la Basel la 15:15 (ai timp sa te dumiresti, eventual sa te duci la Zurich daca vrei) si plecarea e cam 24 ore mai tarziu la 14:10.

 

Bucuresti Basel

 

Bucuresti – Londra – 104 euro

Nu e sub 100 euro, dar e aproape. Iar in Londra, sigur va fi nebunie de Revelion. Iar orarul este chiar bun daca vrei sa mergi doar pentru Revelion !

 

Bucuresti Londra

 

Bucuresti – Bruxelles – 114 euro

Din nou, ar fi un Revelion de anduranta (36 ore in Belgia), dar Bruxelles-ul chiar este stralucitor de Revelion si peste tot sunt organizate super-petreceri !

Bucuresti Bruxelles

 

Preturile erau valabile azi, 28 decembrie in jurul orei 9:00 – 9:30 cand am verificat. Evident, ele pot sa se schimbe de la un minut la altul.

Toate biletele le puteti gasi pe Wizz Air, nu am gasit nimic pe Ryanair pentru 31 decembrie / 1 ianuarie, dar bune si astea. Un Revelion minunat va urez !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest