Se incinge lupta pe Tirana: Si Ryanair anunta zboruri Bucuresti – Tirana de la toamna

Ryanair Stansted Nimes

Nu aduce secolul ce aduce ziua. Ma rog, zicala era un pic diferita, dar a trebuit sa o adaptez. Pentru ca, soc si groaza, la cateva ore dupa ce Wizz Air anunta extrem de exotica ruta Bucuresti – Tirana in premiera absoluta, nici Ryanair nu s-a lasat mai prejos si anunta tot in cursul de azi lansarea rutei Bucuresti – Tirana. Ruta asta nu a fost operata de minim 40 ani si hop, deodata cele doua cele mai mari companii aeriene care opereaza in Romania s-au aruncat sa opereze ruta Bucuresti – Tirana. Ceea ce banuiesc este ca albanezii au bagat un sac mare de euro in bugetele lui Wizz Air si Ryanair pentru ca ambele companii au anuntat azi zeci de rute din Tirana spre toata Europa – inclusiv spre Bucuresti.  Si nu numai Europa – Wizz Air a anuntat si ruta Tirana – Dammam (Arabia Saudita) !

Deci, nu mai aveti nici un motiv sa nu mergeti intr-un city break tomnatic sau chiar in plina iarna la Tirana. Eu am fost de 1 Decembrie acum vreo 10 ani si vremea era calduta (la Bucuresti era un crivat de te spulbera), asa, primavaratica.

Dar hai sa va dau detaliile zborurilor Bucuresti – Tirana si ale Ryanair. Ryanair este mai ponderat, nu au anuntat decat 3 frecvente pe saptamana (martea, joia si duminica) – Wizz are miercurea, joia, sambata si duminica, iar orarul este similar cu cel al lui Wizz – in mijlocul zilei.

Bucuresti – Tirana 12:25 – 13:55

Tirana – Bucuresti 14:30 – 16:00.

Primul zbor va fi operat pe 31 octombrie 2023.

In cazul Ryanair, exista si o promotie de lansare, ei anunta ca zborurile pot fi cumparate de la tarife de 29,99 euro (tarif fara nici un fel de bagaj) pana pe data de 11 iunie 2023. Am verificat aleatoriu si am gasit preturi de 25 euro (one way).

Ryanair lanseaza astfel a treia ruta din Bucuresti spre zona Balcanilor – dupa Sofia (Bulgaria) si Zadar (Croatia). Spre Sofia mai opereaza doar TAROM, iar spre Croatia mai opereaza noua companie Air Connect, dar spre Dubrovnik si nu spre Zadar.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Ryanair sau de pe site-urile agentiilor de bilete de avion on-line.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest