Va invit si pe Imperator Travel vlog ! La inceput cu un film despre Papua Noua Guinee

Imperator travel vlog

Am inceput acest blog acum multi ani, in noiembrie 2009. Iata, anul acesta face fix 15 ani. De atunci, a fost vizitat de literalmente milioane de cititori si ma bucur ca multi, multi dintre voi mi-au spus intr-o forma sau alta ca datorita informatiilor pe care le-au gasit aici au putut vizita ceva in lume. Si asta este principala bucurie pentru mine. Dar toata comunicarea a ramas la stadiul de scris – pe blog sau pe Facebook. Si ceea ce putina lume stie, eu detin o arhiva de vreo 5 – 6 Tb de filmari. Prima videocamera am cumparat-o in 1998 si de atunci am filmat aproape peste tot pe unde am fost. Am o arhiva imensa si bine, bine pusa la punct. Vrei sa vezi Bangkok-ul din 2003 ? Iti arat ? Vrei sa vezi Mali, Etiopia, Palau, Bolivia sau Franta, Grecia sau Germania ? Am si de acolo. Dar nu m-am atins de ea pentru ca nu stiu sa editez video.

Mai am niste filmulete mai vechi facute impreuna cu Bogdan (erau parte al unui proiect), iar in decembrie, la intitiativa lui Catalin, da, faimosul vlogger de la Backpackyourlife si cu ajutorul lui, dar si al lui Cezar de la Caesars Show si Bogdan de la Tripping Around, a aparut un filmulet despre Coreea de Nord pe care il puteti vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=pMz_2fUVL9Y&t=931s

 

Dar evident, baietii au multa treaba de cap, basca si calatoritul, asa ca in afara de acel film si un altul promis de Catalin care acum e prin Pakistan, nu am mai facut nimic.

Ei bine, acum de Revelion am fost la Paris, „pastorind” un grup de turisti. Aici m-am intalnit cu Iulia care este o profesionista in editare. Are si ea un canal de Youtube numit „Project Toyo„. Si care mi-a montat cateva filme scurte (asa numitele „Shorts” de pe Youtube), iar astazi ma bucur sa lansam impreuna primul film. Este despre Papua Noua Guinee si vor mai aparea inca 2 episoade in curand.

Pana atunci, as aprecia daca v-ati abona la canalul meu de Youtube pe care il gasiti aici –-> https://www.youtube.com/channel/UCYWrdYtBe1aERnxxgeCSy2Q 

Si urmariti mai jos primul episod din calatoria in Papua Noua Guinee.

 

 

Categorii:
TV

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest