Acum, repede, pana in 1 Decembrie: Istanbul – Bangkok @ 293 euro cu Etihad

Etihad.JPG

Am citit pe Facebook o stire-bomba multumita lui Dragos si vreau sa v-o impartasesc si voua… Ce faceti de 1 Decembrie ? Pai un munte, un la tara… Ce ziceti de un … Bangkok ? Compania aeriana Etihad a emiratului Abu Dhabi ofera bilete din Istanbul la incredibilul pret de 293 euro (dus-intors, bagaje, mancare, e o compania cu staif).

In momentul asta, vad bilete la 293 euro pentru plecare 21, 23, 24 si 25 noiembrie, retur pe 28, 29 noiembrie si 1 decembrie. Plus inca vreo 100 pana la Stambul (sau si mai putin daca luati autobuzul), eu zic ca e un pret de nerefuzat… E drept, cam sunt inundatii prin Bangkok, dar o puteti taia pe langa Bangkok unde nu au dat apele… Pentru a lua o decizie in cunostiinta de cauza, aici puteti vedea harta cu zonele turistice afectate de inundatii. Zonele turistice din centru si Khao San Road par sa fie neafectate.

Pentru bilete, puteti alege intre Airtickets24.com (site grecesc) si site-ul turcesc Bilet Noktasi care da un pret inca si mai mic – 284 euro !

Comentarii

  • Andrei spune:

    Cel mai bun pret pe care l-am vazut vreodata pt Bangkok , practic sub 400 de euro , daca luam in calcul si Buc-Istanbul

  • george2210 spune:

    Superb! Oferta anului!

  • Varu spune:

    Haide, bai!
    Cautati si voi ultimele stiri. De acum 2 ore, de acum 4 ore, de acum 8 ore.
    Oferta asta mi se pare o culme a indecentei. Hai sa ne bucuram si sa profitam de tragedia oamenilor. Si poate intre timp pana ajungem noi acolo se duce si apa.

    E o diferenta intre o oferta normala si decenta ce tine de ospitalitatea si promovarea sincera a tarii in conditii normale si o oferta facuta din cauza ca apa inainteaza catre districtele centrale ale Bangkokului.
    http://english.aljazeera.net/news/asia-pacific/2011/11/201111623839352815.html

    Daca iti poti permite 400 de euro pe loc, cred ca poti sa mai strangi 300 si sa te duci cand vremea e buna. Nu cred ca e o asa mare urgenta sa ajungi in Thailanda in vacanta in conditiile date, decat daca vrei sa-i ajuti pe amaratii aia sa-si repare casele, nu sa petreci cand acolo sunt tragedii.

    Ma rog, fiecare cu parerea lui.

  • Imperator spune:

    Nu mi se pare deloc indecent sa te duci intr-o tara lovita de o napasta, Este indecent sa te duci in Japonia pentru ca au avut tsunami si accident nuclear ? Hai sa-i lasam sa nu-i mai deranjam pana cand Fukushima va produce din nou energie electrica… Din contra, faptul ca te duci ii ajuti intr-un fel… In mod cert, nenorocitii aia care au ramas fara case nu or sa mai aibe nici bani ca turistii nu vor mai veni.
    Si relativ la oferta, nu are nimic comun cu inundatiile. Istanbul – Kuala Lumpur cu Etihad cam pe aceleasi date este 324 euro (si nu am auzit de nici un cutremur sau inundatie in KL), iar pe directia Jakarta te poti inchina la 314 euro (si nici acolo nu a mai fost ceva nasol in ultima perioada), Beijing la 296 euro. Uite, sa actualizez si cu ofertele astea !

  • Varu spune:

    Cred ca n-am fost destul de clar.
    Repet:
    E vorba de ce fel de turism faci cand acolo e napasta. Una e sa faci turism umanitar si sa muncesti cot la cot cu napastuitii, ceea ce e singura forma de ‘turism’ acceptabila in conditiile date, alta e sa faci orice alta forma de turism de stat pe margine. Mie mi-ar cam sta berea la pret promotional in gat.
    Prima varianta e decenta, a doua e indecenta.
    Decat a doua varianta, mai bine stai acasa si faci donatie, e mai decent. Ori una, ori alta.
    Nu mi se pare OK calatoria de agrement in situatia data.

    Faceti cum vreti, asta-i parerea mea.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest