Promotie si la zboruri interne Air Connect: Bucuresti – Baia Mare (79 euro) si Suceava, Tg. Mures si Sibiu (75 euro)

Air Connect

Compania aeriana Air Connect a anuntat azi o campanie de reduceri de tarife pentru zborurile ei – marea majoritate zboruri interne. Compania va incepe operatiunile odata cu trecerea in aviatie la sezonul de vara adica din 27 martie 2023 si se va concentra doar pe rute neservite sau subservite de TAROM. 

Aceste rute sunt dupa cum urmeaza:

Din Bucuresti, vor fi rute spre Sibiu (acum, nu exista nici un operator), Tg. Mures (nu exista zboruri), Baia Mare (rar deservit de TAROM), Suceava (rar deservit de TAROM), dar si spre Budapesta (deservita doar de TAROM, dar de obicei la preturi de peste 200 euro).

Din Cluj-Napoca, va fi ruta spre Budapesta (zbor operat acum de o mica si necunoscuta companie maghiara numita Aeroexpress care sincer nu stiu daca chiar zboara).

Odata cu sezonul de vara, Air Connect va zbura dinspre Constanta spre Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara si Suceava, fiind singura companie aeriana care va lega orase din Romania de Litoralul romanesc. Zborurile vor incepe de la sfarsitul lunii iunie, mai precis din 22 iunie 2023.

Cum ziceam zilele acestea, Air Connect are o oferta de preturi de reduceri de 25%. Tarifele reduse sunt dupa cum urmeaza:

Bucuresti – Budapesta 112 euro

Bucuresti – Baia Mare 79 euro

Bucuresti – Suceava 75 euro

Bucuresti – Sibiu 75 euro

Bucuresti – Tg. Mures 75 euro

Cluj Napoca – Budapesta 108 euro

Constanta – Timisoara 115 euro

Constanta – Cluj Napoca 121 euro

Constanta – Oradea 107 euro

Constanta – Suceava 106 euro

Toate preturile sunt pentru bilete dus-intors (one way costa undeva jumatate din tariful de mai sus, dar nu fix 50%), include un bagaj mic de mana de 6 kg, check in gratuit la aeroport si apa oferita la bord (ce sa mananci cand ai zboruri de jumatate de ora cum e cel de Sibiu sau de maxim 1 ora, 1 ora si un pic cum ar fi cel de Budapesta sau Oradea – Constanta ?).

Perioada de preturi promotionale: de azi, 27 ianuarie pana pe 29 ianuarie 2023

Perioada in care se pot gasi bilete la preturi promo: 26 martie –  28 octombrie 2023 (pentru zborurile din Bucuresti si Cluj-Napoca) si 22 iunie – 17 septembrie 2023 (pentru zborurile spre si dinspre Litoral).

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Air Connect adica aici –-> https://air-connect.com/ro 

Harta rute Air Connect

Ca sa fie clar care sunt rutele.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest