Lansarea cartii lui Razvan

S-au cam aglomerat evenimentele… Si nu am avut timp sa scriu de toate, dar incerc sa recuperez… asa ca o sa va zic cateva cuvinte de receptia data de biroul de turism al Austriei joi seara. Dar pentru mine, evenimentul principal a fost lansarea cartii lui Razvan Marc – „Austria, o altfel de vacanta”.

Tot a fost targul de turism prin oras, diversele autoritati de turism s-au intrecut in a oferi receptii, fursecuri si vinuri pentru agentiile de turism locale. Am nimerit si eu la evenimentul organizat de austrieci la invitatia lui Razvan Marc care cu aceasta ocazie a lansat si o carte de calatorii despre ati ghicit – Austria !

Evenimentul a fost organizat in Palatul Ghica din zona Tei pe care l-am vazut pentru prima oara – o locatie probabil recent renovata care este venita direct dintr-o lume demult apusa 🙂 Ce s-a intamplat ? Pai vreo doua speech-uri, Razvan pe post de MC care ne-a povestit cate ceva despre carte – anul trecut, a filmat cateva episoade ale Bazarului prin Austria, ajungand prin numeroase locuri „off-the beaten track”, dar care au frumusetea lor dupa cum veti putea descoperi si in carte (frumos ilustrata, de atlfel). Cartea e un soi de hibrid – partial ghid de calatorie, partial carte de impresii si povesti de calatorie prin cateva landuri austriece, partial album de fotografii… deci cum s-ar spune – 3in1 ! Si in plus, nu „acopera” zonele prea binecunoscute – gen Viena, Parndorf sau statiunile de schi, ci Austria necunoscuta, dar la fel de pitoreasca, poate chiar mai autentica decat cea turistica..

O tanti din Austria ne-a adus niste ciocolata mai speciala, iar un somelier roman a prezentat cateva vinuri austriece, unul din ele primindu-l cadou la plecare, alaturi de un cadou mult mai special – cartea „Austria – o altfel de vacanta” al lui Razvan Marc.. In rest, mancare, un bar bine asortat, lume multa de la agentii de turism, dar si posibilitatea de a mai povesti una, alta cu Razvan.

Palatul Ghica

Categorii:
Austria · Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii