UNA BUNA DE LA LUFTHANSA: Bogota @ 599 euro

Lufthansa

Ofertele pe America de Sud nu sunt asa de dese. Mai repede se schimba antrenorii la Steaua. Asa ca daca vad ceva interesant, nu pot sa ratez sa v-o spun. Ei bine, Lufthansa va incepe zborurile spre capitala Columbiei de la sfarsitul lui Octombrie si a bagat si un pret promotional, asa de inceput… daca vreti sa calcati pe pamant latino-american, un zbor Bucuresti – Bogota este doar 599 euro (toate alte hangarale incluse) !

Banuiesc ca primul lucru care va trece prin minte cand va ganditi la Columbia sunt cartelul drogurilor de la Medelin, rapiri, etc. Ei bine, sa stiti ca in ultimul timp, lucrurile s-au imbunatatit semnificativ si in Columbia si in caz ca vreti sa vizitati doar superbele orase coloniale ale tarii si nu zonele rurale, de frontiera, campurile cultivatoare de materie prima pentru droguri sau cele controlate de guerile, calatoria poate sa fie trouble-free. Conform site-ului ministerului de externe britanic, 18.000 britanici au vizitat Columbia in decurs de un an, existand doar cateva zeci de incidente (3 morti, 5 arestari, 5 spitalizari si 43 care si-au pierdut pasapoartele):
Sfaturi calatorie – ministerul externe britanic

Daca insa vreti sa mergeti mai departe, din Columbia puteti gasi niste preturi bune pentru Lima.

Pentru mai multe amanunte pentru oferta Lufthansa:
Oferta Lufthansa

Comentarii

 • Anonymous spune:

  Imperator care ar fi bugetul in euro restrans in India, pe saptamana sau pe luna?. Adica nu ma duc sa stau la hoteluri in Mumbay , decat in trecere.Caut doar guest house-uri si hoteluri in care sa fie safe si decente. Cu biletele ma m scos la vreo 400 euro cu totu pentru decembrie-ianuarie.La Sharjah mai trebuie viza daca nu iesi din aeroport?

 • Andrei spune:

  Pretul e excelent .
  Insa ce zici de Bucuresti – Honolulu 759 euro ( prin ianuarie) cu Air France ?

 • Imperator spune:

  @ Anonim – cazare @ 10 – 15 euro pe zi (in conditii de dublu cu inca cineva), mancare tot pe acolo, transport depinde de cat vrei sa calatoresti. Mumbaiul este insa foarte scump in ceea ce priveste hotelurile. La Sharjah nu e nevoie de viza daca nu parasesti aeroportul.
  @ Andrei – da, e un pret bun

 • Alin spune:

  3 morti, 5 raniti etc ::))

  Suna bine…. all inclusive pt soacre

 • nestor spune:

  Singura chestie nasoala cu Honolulu este ca ai nevoie de viza…

 • Adriana spune:

  E bine de stiut. Am o prietena care urmeaza sa plece in America de Sud, in Argentina, s-ar putea sa o ajute cursa asta 😉

 • Anonymous spune:

  SALUT am vaut ca pe lufthansa franta sunt bilete Paris – Guangzhou cu escala la Frankfurt, la 399 euro totul inclus. Ideea este ca eu prefer sa iau avionul din Frankfurt. Din Constanta am cursa Ryanair pana in Hahn cu escala la Pisa, apoi iau transferul pentru Frankfurt International. Este posibil sa iau biletul din Paris insa eu sa iau doar avionul Frankfurt – Guangzhou. Pe Luftahansa Germania biletul Frankfurt Guangzhou, este mai scump (449 eur).
  Am gasit pt perioada 9 febr 1 martie. Ma gandesc apoi ca pot ajunge in Hong Kong, la o disatanta mica. Apoi cu Air Asia as zbura si in Thailanda, eventual Cambodgia. Stiu ca pentru China trebuie viza obtinuta din tara..se obtine usor ? in Constanta exista un consulat al Chinei, presupun ca as putea cere acolo viza . Merci

 • Imperator spune:

  @ Anonim – atentie, daca iti cumperi bilet din Paris (adica Paris – Frankfurt si Frankfurt – Guangzhou) si nu te prezinti la primul segment, al doilea segment se va anula automat si nu te vei putea urca la Frankfurt. Sfatul meu este sa te duci totusi la Paris, desi Ryanair este mai la indemana.
  Viza chineza se da usor si fara probleme, dar eu am luat-o de la ambasada din Bucuresti. Verifica daca si Constanta emite vize, nu stiu, dar nu iti fa probleme, viza se da usor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest