Promotia Air France / KLM – New York la 472 euro, Montreal la 511 euro, Lisabona la 132 euro, Marrakech la 251 euro

Air France KLM

A venit si obisnuita campanie de preturi promotionale a celor de la Air France si KLM, traditional aparand la inceputul Anului Nou. Nu este la fel de spectaculoasa ca in alti ani, suntem intr-o perioada in care preturile la kerosen sunt astronomice (sa ne gandim ca la inceputul anului 2020, kerosenul pentru avioane costa cam 75-80 dolari / baril, iar in vara aceasta a ajuns la o medie de 175 dolari / baril, iar acum, la inceput de an 2023 este undeva pe la 130 dolari / baril, adica cu 75% mai mult decat acum 3 ani fix inainte de pandemie), asa ca nici promotiile nu pot fi la fel de glorioase si multe ca in alti ani. Dar si asa, Air France / KLM vine cu o serie de preturi bune pentru cateva destinatii din jurul lumii.

Prin Europa gasesti cateva destinatii la preturi foarte rezonabile – Barcelona la 131 euro, Lisabona la 132 euro, Nice la 141 euro. Tinand cont ca la Barcelona a mai ramas doar Wizz-ul din cele 3 companii aeriene care aveau zboruri directe spre orasul catalan, promotia asta chiar pica bine. Lisabona la 132 euro e rar zilele acestea (am vazut si la 600 euro prin decembrie), iar Nice chiar arata bine.

Prin America de Nord, New York la 472 euro este un pret foarte bun, la fel si Montreal la 511 euro. Chiar si Miami la 557 euro arata foarte foarte bine !

Prin Africa, Marrakech la 251 euro si cu conexiuni extrem de bune (maxim 2 ore in Paris) e un pret de luat in seama, iar Hong Kong la 603 euro e chiar bun. Mai ales acum ca China s-a deschis.

 

Perioada in care vei putea sa gasesti preturi promotionale se intinde pana pe 25 ianuarie 2023 (evident, numarul biletelor este limitat)

Perioada de calatorie este pana pe 30 iunie 2023, deci poti prinde si vreme buna si calda in Europa si chiar si parti din sezonul secetos in Asia si America Centrala.

Toate destinatiile si toate preturile promotionale le gasesti aici ––> Promotie Air France / KLM

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest