DOAR AZI: Zboruri la 48 euro dus-intors spre Grecia in plin sezon estival

Animawings

Animawings

Astazi, compania Animawings, parte a grupului Aegean Airlines are o campanie promotionala de Ziua Unirii Principatelor Romane. Adica fiind ziua de 24 Ianuarie, se pot cumpara bilete de avion de la Bucuresti spre cele mai populare destinatii din Grecia la 24 euro (one-way). 48 euro dus-intors. Si asta pentru zboruri fix in mijlocul sezonului, din iunie pana in septembrie. 

Cine e Animawings ? Este o companie inregistrata in Romanian detinuta majoritar de compania elena Aegean Airlines care an de an a fost votata cea mai buna companie regionala din Europa si care opereaza zboruri spre destinatii de vacanta in special spre Grecia, dar au operat si opereaza si spre Turcia si Egipt. Pentru la vara, sunt anuntate doar zboruri spre insulele grecesti, dar posibil sa mai apara si spre alte destinatii. Am zburat si eu anul trecut cu ei din Rhodos la Bucuresti si despre experienta la bord puteti citi aici.

Spre ce destinatii sunt zborurile ? Cum ziceam, din Bucuresti spre Zakynthos, Rodos, Kos, Kefalonia, Chania, Heraklion, Corfu, Mykonos și Santorini. De obicei, e cate un zbor pe saptamana (spre Mykonos sunt chiar 2).

Detalii promotii. Are loc doar azi si poti zbura oricand in perioada iunie – septembrie. Pretul de 24 euro per segment este valabil pentru pachetul light wings adica iti poti lua la bord doar un bagaj de cabina de 6 kg. Daca doresti si alte bagaje, evident, se pot adauga contra-cost. Evident, biletele la preturi promotionale nu sunt pe toate zborurile, eu, din vreo 3 cautari, am dat de preturi de 24 euro spre Santorini si Mykonos, dar probabil sunt pe toate destinatiile, trebuie doar sa cauti un pic.

Biletele pot fi cumparate doar azi de pe site-ul Animawings —–> https://animawings.com/ro

Mai multe amanunte cu privire la promotie le gasesti aici —-> Promo Animawings

 

Bucuresti Mykonos

Spre Mykonos

 

Bucuresti Santorini

Spre Santorini

Comentarii

  • simion vasile spune:

    Imi place seriozitatea companiei , am cautat acum Bucuresti Atena din iunie pana in septembrie , si apare indisponibil .Cu parere de rau !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii