BREAKING NEWS: Preturi de preturi si de la KLM – Amsterdam la 149 euro si multe altele

Ieri va spusesem despre oferta Air France, ei bine, si fratiorii lor de la KLM au o oferta similara. Si pe alocuri mai buna…


Hai s-o trecem in revista.
In primul rand, este evident ca zborul direct spre Amsterdam trebuie sa aibe un pret foarte bun si chiar are… 149 euro ! Londra este mai ieftina ca la Air France – tot 149 euro ! Iar Lisabona e la 188 euro in loc de 189 🙂

In rest, preturi super-bune pe diverse destinatii: Madrid si Barcelona la 159 euro, Geneva tot la 159 euro, Stockholm si Oslo la acelasi pret magic de 159 euro.

Biletele se pot achizitiona in perioada 2 – 23 decembrie, iar perioada de calatorie este 2 decembrie 2010 – 31 martie 2011 – inclusiv in perioada Anului Nou.

Parerea mea este ca daca vreti sa prindeti oferta sa va grabiti ca biletele de genul asta se epuizeaza rapid. Nu stiu daca ofera este valabila si pentru orase din afara Bucurestiului, ieri Andor spunea ca Buc-Londra costa 155 euro, iar Cluj-Londra 405… O sa ma interesez sa vad ce aflu… Dar pana atunci, din Bucuresti e super pret !

Informatii suplimentare: Oferta KLM

Nu e vreun palat, e gara din Amsterdam 🙂

 

Comentarii

 • Razvan Pascu spune:

  Ai uitat sa scrii ca se pot castiga 2 iPad-uri daca faci o rezervare la KLM. 🙂

 • Andor Marton spune:

  Ca sa fim mai precisi Cluj – Londra costa 1.175 Euro (13-24 ianuarie), in conditiile in care Bucuresti – Londra costa 155. Si inca imi spune ca doar 3 locuri au mai ramas la pretul asta 😀 Si nu am cautat dinadins pretul asta urias, ci chiar ma interesa Londra in jurul acestor date.
  Cu banii astia pot sa ma zbor lejer in America de Sud si imi mai si ramane ceva.

 • Andrei spune:

  Iti iei separat Cluj – Bucuresti si apoi Bucuresti – Londra . Alta solutie nu ai .

 • Anonymous spune:

  iti iei un bilet direct cj-ln de wizz si iesi la 200 euro cu tot cu autobuzul luton-londra.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest