Sambata, va arat filme de prin Coreea de Nord la Intalnirea TOTB

Imagini Coreea de Nord: statuia lui Kim Ir Sen din Phenian

Dragi tovarasi si preteni. Stimata adunare. Cu totii sunteti invitati sambata la prima intalnire organizata de tovarasii de la Think Out of the Box pentru a dezbate ideile calauzitoare ale Ideii Ciuce ! Marea Adunare Populara TOTB va avea loc intr-un loc legat de prietena clasa taraneasca, anume la Clubul Taranului Roman de la orele 15:00 ! Pentru o incursiune in Coreea de Nord !

 

Si acuma sa va lamuresc mai clar… TOTB organizeaza prima intalnire cu cititorii si fanii sambata. Cu ocazia aceasta, vom discuta despre “travel out of the box” si cum eu am povestit si pe site-ul lor despre calatoria mea prin Coreea de Nord, am fost invitat sa povestesc mai pe larg despre vizita mea in tara celor 2 Kim-i. De data asta, daca reusim sa le montam, o sa va aratam si ce am filmat prin tara din spatele ultimei cortine de fier, nu numai poze si voi incerca sa va fac o idee cat mai fidela a acestei fascinante tari. Va voi prezenta imagini de la Arirang – „The Biggest Show on Earth”, din metro, din giganticele monumente din Coreea de Nord si mai ales de pe incinsa granita de la Panmunjon.

Slava Domnului, nu o sa fiu doar eu, o sa mai cuvante si grupul de tovarasi din Comitetul Redactional Executiv al TOTB in frunte cu tovarasu Csibi, dar si tovarasul Razvan Pascu, tocmai intors dintr-o stralucita solie de pace prin tari ale Americii Latine – Chile, Argentina, Uruguay.

Cum am spus, intalnirea va avea loc la Clubul Taranului Roman (in spatele Muzeului cu acelasi nume), la doi pasi de Piata Victoriei, pe soseaua Kiseleff nr. 3 pe data de sambata, 12 februarie 2011, cu incepe de la orele 15:00.

Va asteptam ! Mai multe amanunte si RSVP: https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=149166728474952

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii