Maagiri Guesthouse – unde am stat ieftin in Male

Cazare Maldive: Magiri Gueshouse Male

Pana acum, v-am prezentat cele mai tari hoteluri-atol pe care le-am vizitat in Maldive. Spun ca le-am vizitat pentru ca nu am stat acolo, doar le-am vizitat cu o barca inchiriata in capitala Male… La cererea unora dintre voi, hai sa va arat si locul unde am stat de fapt in Maldive – la Maagiri Guesthouse in capitala, Male.

Am ajuns in Maldive pentru simplul motiv ca vizitam Sri Lanka invecinata. Si cum nu ma vedeam mergand in Maldive doar pentru Maldive, am zis sa dau o fuga cateva zile si in arhipelag  sa vad cum arata paradisul promis de toate agentiile de turism la preturi de mii de euro. Si cum nu aveam de gand sa stau doar pe o insula-atol si sa vizitez mai multe locuri din arhipelag, planul a fost sa stam in capitala Male si de acolo sa facem rost de o ambarcatiune care sa ne plimbe de colo colo.

Am inceput sa caut hoteluri… evident, dupa preturile super-prietenoase din Sri Lanka, preturile hotelurilor din Maldive era aberant… Inclusiv in Male… Pana la urma, am gasit Maagiri Lodge cu duble la 70 dolari si single la 55 dolari.

Ce pot sa spun despre Maagiri ? A fost un loc OK, evident mult prea scump pentru ceea ce oferea. Dar, era curat, una dintre cele mai ieftine locuri de dormit in tot Maldivele si la doi pasi de port de unde luam vaporasul pentru plimbari in insule. Am avut o camera dubla relativ mare cu baie proprie, fara sa aibe cine stie ce design deosebit, dar cu aer conditionat si un mic balconas de unde vedeam statia de ferry boat-uri.

Din grupul nostru, cineva a dorit ceva mai bun, asa ca s-a dus la unul din cele doua hoteluri-turn din spatele lui Maagiri si a stat la Relax Inn – practic la 5 minute de mers pe jos de Maagiri (unde dubla e 100 dolari, iar single la 86 euro fara mic dejun).

Dar cum am spus, locul a fost ok, daca esti hotarat sa stai mai ieftin… nu am avut nimic de reprosat, iar oamenii de la receptie, niste tipi simpatici din Bangladesh au fost intotdeauna de ajutor… mai ales cand ne-au gasit un tip care sa ne plimbe cu barca prin arhipelag….

In caz, ca va bate gandul la o tura cat mai low-cost prin Maldive, acesta este site-ul fara prea multe informatii a lodge-ului. In caz ca simtiti nevoia de mai mult lux, va recomand Relax Inn-ul din spate.

Cazare Maldive: Magiri Gueshouse Male

La intrarea in guesthouse

 

Cazare Maldive: Maagiri Guesthouse Male

In spatele lui Maagiri, rasar blocuri

 

Imagini Maldive: Maagiri Guesthouse Male

 

Imagini Maldive:strada din fata hotelului Maagiri Guesthouse Male

„Bulevardul” din fata hotelului

 

Imagini Maldive: bulevardul din Male

si intr-unul din momentele de acalmie

 

Cazare Maldive: Maagiri Guesthouse Male camera dubla.JPG

Cam asa arata o camera dubla

 

Cazare Maldive: Maagiri Guesthouse Male camera dubla

 

Cazare Maldive: Maagiri Guesthouse Male  camera dubla

 

Cazare Maldive: Maagiri Guesthouse Male  camera dubla

 

Imagini Maldive: Maagiri Guesthouse Male balconul

Balconul

 

Imagini Maldive: Maagiri Guesthouse Male  camera single

O camera single

 

Imagini Maldive: Maagiri Guesthouse Male  camera single

 

Categorii:
Asia · Maldive

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii