Un concurs super ! – In Jurul Lumii cu Happy Tour

Happy Tour 

De la o vreme, au inceput sa apara tot soiul de concursuri atat pe facebook, cat si pe alte site-uri pe teme turistice sau cu premii in excursii, vacante, etc. V-am prezentat si eu unele care chiar mi s-au parut interesante. A venit randul si unui concurs marca Happy Tour. 

Astazi, vreau sa va povestesc despre un concurs al agentiei Happy Tour – « In Jurul Lumii », un concurs fain pentru ca este un concurs bazat pe quiz-uri si nu pe numar de like-uri… M-am jucat si eu o tara, am bagat niste raspunsuri si am intrat in cursa pentru un premiu… ce premiu, asta e surpriza, vedeti si voi la final.

Ce trebuie facut ? Practic accesati link-ul acesta si o sa ajungeti in fata imaginii de mai sus. Vei avea de raspuns la cateva intrebari. Daca nu stiti, intrebati-l pe prietenul Google, dar unele intrebari chiar nu sunt grele. Si la final, sunteti inscris in tragerea la sorti.

Si daca castigati ceva, spuneti-mi si mie 🙂 Bafta !

Etichete:
· ·
Categorii:
Diverse

Comentarii

 • Multumesc pentru pont iar quizul de la Hapi tour e dragut!

  Hapi2233 25 martie 2011 14:12 Răspunde
 • La prima incercare 9 puncte apoi 19 🙂

  CristianC 25 martie 2011 14:24 Răspunde
 • Cu Google sau fara ? 🙂

  Imperator 25 martie 2011 14:28 Răspunde
 • Pe mine m-a ajutat google. Despre nu stiu ce templu din China sau cascada facuta de om din Italia – pur si simplu nu sunt pasionata asa ca nu vad de ce ar trebui sa le stiu…….sau sa ma informez despre asa ceva, La unii „cultura generala” inseamna felul in care se produc arderile in organism si ultimele updaturi in vindecarea bolilor….nu un templu sau o metropola…..Umila mea parere
  Nu e nicio rusine sa te „ajute” google.la atat e bun si el….

  Hapi2233 25 martie 2011 15:54 Răspunde
 • 21 de..google- puncte:)..dar nu m-a ajutat la toate intrebarile:P

  ela-ela 25 martie 2011 16:00 Răspunde
 • Pentru ca am facut 18 puncte (cred ca am busit prima intrebare … nu l-am intrebat pe prietenu’ goagal) mi-au dat un voucher de 25 lei pentru http://www.paravion.ro (care e, de fapt, o poza, fara un cod … ceva unic de identificare pe el) si m-au bagat la tragerea la sorti pentru un city-break la Roma.
  Cica rezultatele dupa 10 Aprilie (nu am retinut exact pentru ca dupa cateva secude mi-a crapat brower-ul).

  George 27 martie 2011 13:21 Răspunde
 • Da si eu am primit voucherul ala pe mail… da am facut mai putine puncte si sunt doar pentru weekend la Poiana Brasov 🙂

  Imperator 27 martie 2011 15:33 Răspunde
 • Eu am facut max de puncte si am primit doar voucherul..fara nicio inscriere la tregere..:)

  ela-ela 28 martie 2011 12:55 Răspunde
 • @George: Daca te duci cu el printat obtii discountul sau daca rezervi online, cand te va suna agentul de ticketing spune-i ca ai voucherul si va avea grija sa-ti aplice reducerea 🙂

  Adina 28 martie 2011 13:12 Răspunde
 • pot sa am mai multe vouchere pt reducerea la un..produs?:)

  ela-ela 28 martie 2011 13:23 Răspunde
 • @ela-ela: Nu, nu pot fi utilizate mai multe vouchere pentru un produs. Fiecare primeste doar un voucher ce este valabil. 🙂

  Adina 28 martie 2011 14:47 Răspunde
 • in cazul asta, pot trage la xerox mai multe si le impart prietenilor care nu au paticipat la concurs..glumesc:). Ideea e ca acel voucher nu are nicio serie, numar, nume..ma rog, mi se pare o treba cam superficiala din partea lor, dar concursul a fost dragut.

  ela-ela 28 martie 2011 14:58 Răspunde
 • Uitati ce mi-a raspuns o tanti de la paravion: „Cuponul se poate folosi la achiztionarea unui bilet de avion pe o cursa de linie.Se pot cumuli cu alte cupoane de la Paravion si se pot transmite.Nu au termen de valabilitate.”
  Intrebarile mele sunt : in ce conditii se cumuleaza(la asta astept inca raspuns de la cucoana) si …cum adica cupoanele nu au termen de valabilitate?:) Daca nu ma inseala memoria, exista si o reglementare in acest sens, cu obligativitatea mentionarii valabilitatii..asa e, Imperatore?:)

  ela-ela 28 martie 2011 15:44 Răspunde
 • @ela-ela: Voucherele au o valabilitate de 6 luni. 🙂

  Adina 29 martie 2011 12:48 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii