Agentia ta de turism on-line – Fly.ro (P)

Landing page.JPG

Prin 2005, ajungeam pentru prima oara in SUA in delegatie. Urma sa stau cam vreo luna si sa merg dintr-un loc in altul, dar in mod cert, traseul incepea din Washington. Odata ajuns la Washington, m-am uitat in dreapta, stanga dupa vreo agentie de turism sa cumpar bilete de avion. N-am vazut nici una. L-am intrebat pe contactul meu de la Washington unde gasesc o agentie de turism sa cumpar bilete de avion. “Pai, nu prea mai exista asa ceva”, mi-a raspuns putin surprins omul… “S-au mutat on-line, totul cumperi on line de la marile site-uri de rezervare bilete avioane”…. Am intrat pe cateva, mi-am facut cont si am inceput sa cumpar bilete: Washington – Chicago, Chicago – Colombus, Colombus – New York.

Ei bine, la noi inca nu au disparut agentiile de turism de pe strazi, dar multe dintre ele s-au mutat partial on-line. Una dintre cele mai mari agentii din Romania, Eximtur (cu care am colaborat in calitate de client pe vremea cand lucram in bere) si-a lansat propriul site de vanzare bilete on line numit Fly.ro (simplu si la obiect). Este modul cel mai simplu si direct de a gasi tarife avantajoase pe diverse destinatii. Nu ai timp sau nu prea stii sa cauti pe numeroasele site-uri ale companiilor aviatice, cel mai simplu intri pe www.fly.ro . Acolo completezi numele oraselor calatoriilor tale (atentie, cand completezi, o sa-ti intre automat codul de 3 cifre al aeroportului sau orasului. De exemplu cand completezi “Bucuresti”, o sa-ti apara BUH (care acopera atat Henri Coanda – indicativ OTP, cat si Aurel Vlaicu – indicativ BBU) si sa zicem Lisabona (LIS).  Apoi completezi datele pe care le vrei, hai sa zicem plecarea pe 20 mai, retur pe 29 mai (exista si un calendar in caz ca nu stii exact data, ci ca vrei sa mergi vinerea), bifezi ca esti flexibil la date (chiar daca nu esti, nu e rau sa vezi cat ar costa in jurul datelor tale) si apasa pe maretul buton “cauta”.

Apoi te poti juca cu diverse preturi, oferte, date pana gasesti fix ce iti doresti. Plata, la fel de comod – cu cartea de credit / debit. Tot pe aceeasi pagina, esti directionat spre paginile de internet ale diverselor companii aeriene unde poti sa faci on-line check-in.

C ear mai fi de semnalat este ca pe prima pagina, apar si niste preturi bune pe diverse destinatii, dar mai ales ca au si un concurs cu rima – “Orice zbor poate sa fie castigator”. Daca iti cumperi vreun zbor, cazare sau vacanta prin fly.ro poti avea norocul sa castigi una din cele 13 vacante de o saptamana pentru 2 persoane in Turcia, Grecia sau Bulgaria la hoteluri de 4 stele (atentie, concursul se desfasoara pana pe 26 iunie, deci grabiti-va !). Multa bafta si sa-mi trimiteti niste poze daca o sa castigati !

Mai multe informatii – pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/www.Fly.ro sau pe twitter: https://twitter.com/#!/fly_ro sau evident, direct pe pagina lor: https://www.fly.ro/acasa.aspx

Fly cumparare bilet.JPG

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii