Concurs: Castiga o excursie in Grecia pentru 2 persoane (P)

Imagine Grecia: Kefalonia.jpg

Zilele astea ma uitam pe cateva bloguri de travel din Romania, iar unul din cele pe care le citesc des este blogul lui Razvan Pascu. Defapt el are un blog cu articole de Travel dar si de Business, insa in ultima vreme el calatoreste destul de des, asa ca scrie mult mai des impresii de calatorie cu preturi actualizate si alte informatii logistice utile. Si mai nou, da si cadouri constand intr-o vacanta in Grecia.

Pe blogul lui Razvan am gasit si unconcurs care cred ca ar putea sa va intereseze si pe voi: puteti castiga o excursie pentru 2 persoane in Grecia, cu transport si cazare 6 nopti. Si pentru ca de curand si-a facut si pagina de Facebook pentru blogul sau, Razvan doreste sa o promoveze prin intermediul acestui concurs, asa ca tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs este sa dati un Like la pagina de Facebook a blogului sau.

Pe Razvan l-am intalnit de cand am devenit activ in blogosfera. Razvan lucreaza in industria financiara, are 26 de ani (la varsta asta, eu vazusem deja 29 tari, cred ca nici Razvan nu e departe 🙂 si ca toti cei care citesc Imperator Travel are pasiunea de a calatori. De fapt un interviu cu Razvan am publicat si eu anul trecut – aici si aici, imediat dupa ce s-a intors din China. Si desi uneori ar putea parea ca ne intepam prin comentarii sau pe Facebook, Razvan e un bun amic al meu si il apreciez pentru ca face tot posibilul sa isi indeplineasca pasiunea de a calatori. Si ii citesc cu placere blogul.

Eu m-am inscris la concursul sau si va indemn si pe voi sa faceti acelasi lucru.

Categorii:
Diverse

Comentarii

 • ana spune:

  ar trebui sa scrie mai liber, mai relaxat, cu ceva mai mult talent (poate o fi posibil sa imbunatateasca) si cu mai putine bolduri pentru seo 🙂

  scrie cam scolareste, desi are destinatii interesante

  • marie france spune:

   da, ana, subscriu la opinia ta………

   • SORIN spune:

    Ana si Marie France, sunteti tare aspre pe nedrept; Razvan este un tanar intreprinzator, inteligent si cu pofta de viata si ne arunca si noua samanta… fiecare poate creste falnic ca un stejar sau un plop sau un salcam, simtind dinauntru informatia si imboldul din samanta…astfel am avea parte de oameni mai deschisi mai inteligenti, mai umblati, mai rafinati…pentru cine calatoreste astfel de sfaturi si descrieri sunt folositoare…avem doua variante: sau punem flori pe pervazul celulei si stam incuiati in propriul cerc stramt sau putem excava un tunel asemeni contelui de Monte Cristo cu o simpla lama sau lingura sau lectura, sau postare…ceea ce face Răzvan este un exercițiu de libertate…felicitari multe lui Razvan!!!!!!!!!!!!!

 • SORIN spune:

  Imperatorule am vazut ca ai trecut ca publicitate postarea asta…o platit bine Razvan?

 • marie france spune:

  nu am inteles cine acorda premiul?…….dar e fain ca va faceti publicitate reciproc

 • Razvan Pascu spune:

  Multumesc pentru promovare Cezar!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii