Ne vedem la Winter Holliday 2011 zilele acestea ? Incepand de joi pana duminica !

winter_holyday_2011.jpg

De ani de zile am mers la targurile de turism din Romania si nu am ratat nici unul exceptand cand nu eram in Bucuresti sau eram bolnav (vreo 2 editii le-am pierdut ca tocmai ma operam :(. Ma duceam sa vad ce oferte mai sunt, sa aflu despre destinatii noi si de ce nu, pentru fun – unii expozanti fac adevarate sh0w-uri sau au standuri chiar spectaculoase. Asa ca nu o sa ratez la sfarsitul acestei saptamani sa ma duc la Winter Holliday 2011.

Ei bine, incepand de maine, joi, 29 septembrie si pana duminica 2 octombrie veti putea vizita Targul de Turism Winter Holliday la Palatul Parlamentului. Vor fi peste 100 de expozanti, printre care agentii de turism cum ar fi prietenii de la Interra, Explore Travel sau Malta Travel, vor fi companii hoteliere, companii de transport cum ar fi Tarom, oficii nationale de turism sau birouri locale de promovare a turismului.

Programul de vizitare este 10:00 – 19:00, iar duminica doar pana la ora 17:00, dar, oricum va recomand ca daca vreti sa va duceti duminica, sa ajungeti pana pe la ora pranzului ca dupa aceea unele standuri incep sa stranga. Biletul de intrare costa 10 lei, dar, ca de obicei, veti putea participa la o tombola si daca zeii vor fi cu voi, veti putea castiga sejururi la Sinaia, Viena, prin Bulgaria la ski si multe altele.

Imperatortravel.ro a fost invitat de catre organizatori ca partener media carora le multumesc, asa ca o sa fiu si eu pe acolo… nu o sa stau non-stop, de fapt nici nu sunt sigur cand exact voi merge, dar sper sa ne intalnim pe acolo si mai schimbam o vorba, poate si o bere (sau o Cola, ce s-o vinde pe acolo :).

Si pentru ca imperatortravel.ro este partener media al Winter Holliday, am un mic cadou pentru voi – 5 invitatii de intrare gratuita la eveniment (o sa le trimit pe mail si trebuie sa le printati)… Cine le doreste, sa-mi trimita un mail la adresa imperatortravel@yahoo.co.uk. Castigatorii vor fi cei care trimit mailul #5, 10, 15, 20 si 25 :). Va rog sa mentionati in subiect „Vreau la targul de turism” 🙂

Pentru mai multe informatii despre targul de turism, uitati-va pe site-ul Winter Holliday 2011.

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii