Air One nu mai vine la Bucuresti. Prefera Varsovia, Kiev si Belgrad

Air One.jpg

La sfaristul lui decembrie, va anuntam ca numarul de companii low-cost care sa zboare intre Romania si Italia urma sa creasca. Air Vallee parea hotarat sa opereze un numar semnificativ de curse, mai ales din Iasi si Bucuresti, iar Air One, compania low-cost a Alitalia urma sa inaugureze zborul Bucuresti – Venezia incepand cu luna iunie. Dar, italienii ne-au dat tzapa. Air Vallee o tzapa mai mare, iar Air One dupa ce acum o saptamana citeam din nou pe net ca urmeaza sa inceapa zborurile de pe la inceputul lui iulie, au decis peste noapte sa amane deschiderea curselor de Romania pana la Sfantu Asteapta.

Tocmai m-am uitat pe site-ul Air One si am descoperit ca Bucurestiul a fost sarit din carti. In schimb, din 1 iunie, Air One incepe cursele Milano – Varsovia, iar din septembrie, Milano – Belgrad si Kiev. Acuma, tinand cont de numeroasele zboruri Blue Air si WizzAir intre Romania si Italia, puteti spune – paguba-n ciuperci, avem destule zboruri ieftine, mai au si Taromul si Alitalia preturi bune, iar Ryanair-ul zboara si el de la Constanta spre Pisa si Bergamo. Evident, un competitor in plus nu ar fi fost rau, dar asta e. E logic ca Air One sa aleaga Kievul si Belgradul, doua destinatii care nu prea se lafaie in prea multe zboruri low-cost.

Oricum, daca v-ati facut planuri de Venezia cu Air One, e cazul sa vi le modificati si sa va orientati spre alte companii low-cost sau flagship.

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Cand au facut prima data anuntul toata lumea era curioasa ce tarife vor avea, cum vor fi serviciile si pana la urma nu a mai apucat nimeni sa isi dea cu parerea. Era buna o noua optiune, dar mai avem de asteptat!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest