Doar 650 euro pana la Dallas cu British Airways

JR Ewing

De vreo 2 ani incoace, nu am mai vazut preturi sa te dea pe spate pe destinatia SUA. Am mai vazut din cand in cand cate un 500 si ceva de euro spre New York, dar acolo e bataia pestelui mare, sunt multe companii aeriene care opereaza in Big Apple. In schimb, daca voiai sa intri mai in „adanc”, spre alte destinatii numai preturi de preturi. Asa ca nu pot sa nu semnalez un pret chiar foarte bun de la British Airways – 650 euro pana la Dallas.

Pentru multi din generatia mea, poate si mai tineri, Dallas este sinonim cu faimoasa familie de petrolisti Ewing. Banuiesc ca locul unde s-a filmat, ranch-ul Southfork continua sa fie o mare atractie turistica, dar alte lucruri nu prea stiu despre Dallas, dar sunt convins ca este un loc interesant de vizitat. Asa ca daca doriti sa mergeti pe urmele lui JR Ewing si sa descoperiti tinutul petrolistilor si a cowboy-lor, cred ca este un pret foarte bun.

Atentie, biletele promotionale pot fi cumparate doar pana la data de 6 iunie, iar perioada de calatorie este 1 septembrie – 31 martie 2013.

Biletele pot fi procurate de pe site-ul British Airways.

Sursa foto

Comentarii

  • Pai si cu viza cum facem? O luam sigur? 🙂

    Floryn 29 mai 2012 17:06 Răspunde
  • Din cate stiu, cam 70% din cei care aplica o iau, Teoretic, ai 70% sanse 🙂

    Imperator 29 mai 2012 18:53 Răspunde
  • Am vazut oferta la Dallas si la KLM, 640 eur, nu-i rau deloc…

    Alex 29 mai 2012 21:22 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii