Promotie British Airways: Shanghai @ 537 euro, Washington @ 590 euro, Seul @ 596 euro

British Airways.jpg

 Veni vremea ca si British Airways sa vina cu o oferta de tarife reduse, de data asta spre destinatii din lumea larga. Cum nu prea am vazut niciodata preturi bubuitoare pe BA (compania se doreste a fi o companie premium), de data asta, am putut gasi chiar niste preturi bune. Shanghai la 537 euro nu e rau, nici Washington la 590 euro, iar pentru o destinatie de nisa cum este Seul la 596 euro, e chiar un tarif interesant. Dar hai sa trec in revista toata lista de preturi, poate gasiti ceva ce va intereseaza ! ATENTIE, insa: promotia dureaza doar pana pe 10 aprilie (evident, numarul de bilete este limitat) si se poate calatorit pana pe 15 iulie si apoi intre 23 august si 16 decembrie (doar pe destinatiile din America de Nord, nu si pe celelalte !).

Deci, astea sunt tarifele promotionale:

 

Destinații

Preţuri cu toate taxele incluse (EUR) World Traveller (economic)

AUSTIN

744

BOSTON

692

CHICAGO

623

LAS VEGAS

799

LOS ANGELES

664

MIAMI

683

NEW YORK

599

SAN DIEGO

755

SEATTLE

755

SAN FRANCISCO

781

WASHINGTON

590

MONTREAL

622

VANCOUVER

677

 

Celelalte destinatii (se poate calatori doar pana pe 25 iunie 2014 !)

 

Destinații

Preţuri cu toate taxele incluse (EUR) World Traveller (economic)

Preţuri cu toate taxele incluse (EUR) World Traveller Plus (economic superior)

BUENOS AIRES

729

1358

RIO DE JANEIRO

681

1230

CAPE TOWN

706

1155

JOHANNESBURG

586

1035

SEUL

596

885

MALE

609

918

MAURITIUS

767

1166

SHANGHAI

537

826

 

 

 

 

 

Comentarii

  • ALIN spune:

    Dar, acum ca putem merge prin UEA fara vize, nu poti, de exemplu postezi si oferte care sunt de acolo spre Asia sau chiar Africa si Australia? Sunt convins ca, chiar neluand in considerare existenta code-share-urilor, spre India sau China se pot gasi oferte din UEA la preturi de sub 200 euro D-I TTI. Din romania spre EAU se pot gasi zboruri la wizzair si cu 120 euro D-I TTI. Crezi, dupa experienta ta ca eu am spus ceva absurd?? Mersi frumos anticipat si astept cu interes un raspuns,,,,,,,

    • Imperator spune:

      Ai mare dreptate, m-am apucat sa studiez. De exemplu, stiam de RAK Airways care avea niste tarife f bune pentru Bangkok si cu ocazia asta am aflat ca au dat faliment sau sunt in restructurare 🙂 O sa scriu si despre cum e sa zbori mai departe din UAE

  • ALIN spune:

    mersi fff mult de raspunsul mai mult decat profesionist. http://en.wikipedia.org/wiki/RAK_Airways. aici scrie ca la 1 ianuarie 2014 toate cursele RAK au fost suspendate, dar a fost facuta o promisiune de revenire/reluare a anumitor curse. o fi aparut si pe acolo vreo concurenta neloiala cum a fost la TSR, wizzair vs. carpatair, unde cea din urma companie a fost obligata/nevoita economic sa stea la sol.

    • Imperator spune:

      RAK Airways este unica companie aeriana care opera pe aeroportul din RAK (or mai fi fost si altii, dar sporadic). Atat compania aeriana, cat si aeroportul, cat si serivicile de catering, totul e detinut de seicul din RAK 🙂 Pur si simplu, nu a avut un proiect viabil, poate va gasi strategi mai buni.
      Despre concurenta loiala de la TSR, desi am citit tot soiul de articole, nu prea vad unde a fost concurenta neloiala atata timp cat Wizz era low-cost (target leisure & ethnic travelers), iar Carpatair very high-cost (target business travelers), si fiecare a negociat mai bine sau mai putin bine cu aeroportul. Dar, ma rog, nu ma pronunt nu stiu toate amanuntele si nici nu le-am urmarit.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest