Pentru pasionatii de fotografie: Concurs Qatar Airways

Qatar Airways Reflections Photo Contest.JPG

Stiu ca printre voi, cititorii blogului „Imperator Travel”, va aflati si multi fotografi. Eu nu ma pot lauda cu fotografii, eu fac mai degraba poze… cum imi spunea un amic, pozez foarte bine subiectul, dar pozele mele nu au si predicat 🙂 Oricum, eu sunt multumit de ele si fac parte din colectia mea de amintiri, trairi si sentimente 🙂 Dar stiu ca printre voi, sunt unii pasionati, chiar artisti (vad unele super-fotografii pe Facebook :)). Asa ca m-am gandit sa va spun despre un concurs de fotografie organizat pe net de Qatar Airways – „Qatar Airways Reflections Contest”.

In primul despre ce este vorba. Trebuie sa incarcati fotografii pe link-ul acesta. Exista 4 categorii – „Vibrant cities” – cladiri, orase, monumente citadine, „Vibrant cultures” (oameni, feluri de mancare, evenimente gen Craciun, Paste, Eid, etc), „Beautiful nature” (asta e clar :)) si „Exciting journeys” – orice are legatura cu calatoria.

Sunt 220 premii – 100 prin tragere la sorti si 120 in urma unei combinatii de numar de voturi (stiu urasc si eu concursurile de genul asta), dar atentie ! – si a jurizarii unei comisii de experti.

Ce se poate castiga ? Bilete de avion la business class si economy oriunde in lume (Capetown, Maldive, Bali, Tokyo, Sao Paolo sau Melbourne, ca sa mentionez doar cateva din cele peste 100 de destinatii Qatar Airways) si mile in programul lor de fidelizare (care se pot transforma de asemenea in bilete gratuite).

Pana cand poti participa ? Pana pe 30 iunie !

Mai multe informatii pe pagina de reguli ale concursului. Daca ma uit pe pozele deja incarcate, nu sunt chiar asa de multe din Romania, ar fi cazul sa avem si noi mai multe 🙂 Si daca va decideti sa participati, dati-mi linkul la comentarii sa va pot vota 🙂

Bafta !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii