Un nou concurs de la Carpatair – puteti castiga un city break si bilete de avion pe rutele companiei

CarpatAir.jpg

Stiu ca va plac concursurile, asa ca sa va mai spun despre unul. De data, aceasta de la Carpatair care da in populatia zburatoare cu city breakuri si bilete de avion – puteti castiga un city break spre orice destinatie operata de Carpatair (puteti alege dintre 21 destinatii din 5 tari cum ar fi Bucurestiul, Timisoara, Venetia, Bari, Munchen, Chisinau sau Lvov) cu tot cu 3 nopti de cazare la hotel de 3 sau 4 stele sau bilete de avion.

Amanuntele promotiei le puteti gasi aici, dar ce va pot spune este ca pentru a participa trebuie sa achizitionati un bilet de avion Carpatair de pe site-ul companiei aeriene (deci nu de la vreo agentie de turism sau motor de cautare bilete avion) si apoi sa va inscrieti cu datele personale aici.

Promotia dureaza intre 22 mai si 20 iulie 2012 si puteti castiga nu numai bilete de avion ci si alte premii – machete Carpatair, ceasuri, bijuterii, tablete, aparate foto, asigurari si altele. Amanuntele cu privire la premii le puteti gasi aici.

Si ca veni vorba de Carpatair, sa va mai spun ca recent si-au completat flotila cu inca un avion, cel mai mare din istoria companiei. Este vorba de un Boeing 737 – 300, un avion care poate transporta 148 pasageri la bord. La inceput, avionul va fi folosit pe cursele existente, probabil cele cu un grad de incarcare mai mare (prima cursa operata fiind Timisoara – Bergamo), urmand ca de la sfarsitul anului sa zboare pe unele rute proprii. Avionul provine de la Czech Connect Airlines.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Florin spune:

  Felicitariiii CarpatAir!!!
  Am incercat sa iau prin ei un city break la Lvov si am ajuns sa ne ocupam singuri de el.
  Cei de la Carpatair nefiind prea interesati sa-l vanda.

 • Julini spune:

  Nu ma bag la promotie daca nu ofera si un loc gratis in cimitir.Ca fara asta eu nu m-as mai urca in avioanele lor,ca sa nu le zic cosciuge zburatoare.Pe vremuri era ceva calitate la ei,dar acum sunt varza

 • Doinice spune:

  Imperatore, te rog sa-mi indici pe ce site-uri se pot face rezervari pentru hoteluri in Varadero-Cuba.
  Iti multumesc, mult.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest