Tarom te trimite la Londra daca raspunzi corect !

Tarom.jpg

Astazi, incepe Olimpiada de la Londra, asa ca transportatorul oficial al delegatiei olimpice romane la Londra, Tarom da drumul la un concurs. Ce poti castiga ? Pai daca e Olimpiada, Olimpiada sa fie, asa ca poti castiga doua bilete dus-intors pana in orasul celei de-a 30-a Olimpiade si o intalnire cu un sportiv olimpic roman.

Ce ar mai trebui sa stii ? In primul rand, concursul care a inceput fix azi va tine pana pe 10 august, adica cu 2 zile inainte de terminarea Olimpiadei londoneze. Biletele pot fi folosite in perioada 1 septembrie – 16 decembrie (deci, puteti avea partea de un frumos city break londonez), iar intalnirea cu sportivul roman va avea loc in Romania.

Ce trebuie sa faceti ? In primul rand, trebuie sa aveti un cont de Facebook, apoi sa apasati pe aplicatia jocului Tarom si sa raspundeti corect la 7 intrebari. Daca nu stiti raspunsul, nu e nici o rusine sa-l intrebati pe amicul Google. Eu am raspuns corect la 6 din 7 fara sa-l intreb pe Goagal. Data viitoare, sigur o sa-l intreb 🙂

Si ca tot veni vorba de Tarom si olimpism, Business Class-ul Tarom a fost rebotezat „Clasa Olimpica”. In plus, daca zburati business, ma rog, olimpic, intrati automat intr-o tragere la sorti pentru a castiga bilete Tarom. Si ca veni vorba, pretul la Clasa Olimpica s-a redus cu 30%. Mai multe informatii aici.

Bafta la joculet si spuneti-mi cate rezultate ati nimerit 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Iei! Am raspusn la toate! Multa bafta tuturor 🙂

  Adelina 27 iulie 2012 16:01 Răspunde
 • Imperator,
  E Weekend si poate te joci pe net.
  Tu stii sa gasesti preturi prietenoase.
  Te rog sa „identifici” un zbor Dubai la inceput de octombrie cu tarif sub 300Eur/capita.
  Plecaciune!

  Ecaterinas 28 iulie 2012 15:05 Răspunde
  • Sorry, sunt la Costinesti si n-am laptopul la mine. Reaminteste-mi te rog luni

   Imperator 28 iulie 2012 17:28 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii