Va invit la Wonderday – Mogosoaia, 29 iunie 2014

Traveler's Tale_WD.JPG

De ani buni deja, am tot participat la diverse evenimente in care se povestea despre calatorii. Fie ca au fost la Bucuresti, fie ca au fost la Sibiu, intotdeauna a fost o placere sa povestesc despre locuri mai indepartate sau mai apropiate. Ei bine, acum, pentru prima data sunt invitat sa povestesc despre calatorii in cadrul unui mega-eveniment care va include si concerte (nu, nu voi canta eu, nu va speriati ! Stiu ca s-ar lasa cu infarcturi in serie) si multe altele… Ca sa-i citez pe organizatori, evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi! Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale. Cap de afis va fi cantaretul Asaf Avidan (in caz ca il cunoasteti)

Ei bine, in cadrul Wonderday, va exista un colt al calatorilor, iar acest colt se va numi „Travellers Tales”. Aici, vom fi 3 povestitori – eu, Roxana Farca de la Lumea Mare si Adriana Cocic de la Viajoa vom povesti in cadrul a doua sesiuni despre calatorii… va fi practic un club al calatorilor unde vom povesti una, alta, vom schimba impresii si sper sa interactionez cu cat mai multi dintre voi.

Dupa cum spuneam, Travelers Tales va fi parte dintr-un eveniment mai mare organizat la Palatul Mogosoaia. Play-listul final nu este finalizat, iar site-ul evenimentului este in constructie, asa ca daca vreti sa aflati mai multe amanunte, urmariti site-ul Amphitrion si pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

  • Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Cum ziceam, mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Wonderday Mogosoaia.jpg

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest