Fly Pegasus: Bucuresti – Istanbul @ 78 euro !

Fly Pegasus.jpg

Scriam zilele trecute despre experienta de zbor cu Fly Pegasus cu care am zburat in Dubai. Fly Pegasus este o companie low-cost turceasca chiar foarte OK care mi-a placut foarte mult, avand avantaje multiple pe langa factorul pret: bagajul de cala de 20 kg este inclus in pret, avioanele sunt foarte noi, in caz ca zbori mai departe de Istanbul, iti ofera transferul bagajelor si iti garanteaza conexiunea. In plus, lucru foarte important, este compania cu una dintre cele mai bune performante de a ajunge la timp, daca nu cea mai buna. In ultimele doua luni, 95% dintre zborurile lor au aterizat la timp (asta inseamna cu maxim 15 minute intarziere).

Dar nu despre Fly Pegasus am vrut sa scriu, ci de o oferta care v-ar putea interesa. Fly Pegasus a lansat zborurile Istanbul – Belgrad si cu aceasta ocazie, au o promotie speciala pe zborurile intre Istanbul si orasele din Balcani (ma rog, cum considera ei Balcanii) spre care zboara: Pristina, Skopje, Belgrad si Bucuresti !

Ei bine, am aruncat o privire pe zborurile lor si au o tona de posibilitati la tarife foarte foarte bune: Bucuresti – Istanbul si retur la 78 de euro ! Promotia este valabila pana pe 21 decembrie, iar perioada de zbor este 1 ianuarie – 31 martie 2013 ! Si cum ziceam, am gasit o tona de bilete la pretul asta. Cum am spus, in pret este inclus un bagaj de cala de 20 kg si bagaj de mana, dar nu si mancare sau bautura. Dar in ultima instanta, chiar o sa muriti de foame in zborul de aproape o ora pana la Istanbul ?

Asa ca daca aveti de gand sa vizitati unul dintre cele mai vibrante orase din Europa, Istanbulul, grabiti-va sa prindeti oferta, cumparand bilete de pe site-ul Fly Pegasus. Si pentru putina inspiratie, aruncati o privire pe articolele mele despre Istanbul.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii