Gata, in curand incep cursele Tarom Iasi – Roma. Plus niste preturi one-way bune

Tarom.jpg

De cateva zile, am tot fost bombardat cu noi promotii de la Tarom. Asa ca m-am gandit sa vi le spun si voua… Mai ales ca sunt stiri bune nu numai pentru Bucuresti… in fine, pornesc si zborurile din Iasi.

Deci, prima stire pentru ieseni care sunt cam vitregiti de curse multe si ieftine de pe aeroportul local (ma rog, nici Consiliul Judetean nu a fost prea interesat sa faca din aeroportul din Iasi un aeroport pe care sa poti opera). Ei bine, primul zbor (numit in engleza si „maiden voyage”  🙂 are loc curand, pe 10 decembrie. Preturile anuntate de Tarom sunt nefiresti de bune, 87 euro dus-intors cu taxe, bagaje, mancare si bautura e chiar de senzatie pentru Iasi – Roma… si chiar sunt disponibile, uite de Valentine’s Day, nu chiar la 87, ci foarte aproape, la 98 de euroi 🙂 Mai multe info pe site-ul Tarom.

Iasi Roma oferta.JPG

Apoi, Taromul anunta niste oferte la one way-uri. 140 euro pentru Bucuresti – Barcelona si 137 euro pentru retur. 145 euro pentru Bucuresti – Madrid si 143 pentru retur. Dupa cum vedeti, se cam loveste pe Spania, unde low-costurile au preturi din ce in ce mai mari. De subliniat si 87 euro pentru Bucuresti – Roma si 88 pentru retur. Mai multe amanunte aici.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest