Turkish Airlines a reluat operarea de zboruri pe ruta Bucuresti – Istanbul

. Turkish Airlines Kathmandu

Dupa ce sambata trecuta, INSP a trecut Turcia pe lista verde si au fost ridicata interdictia de zbor intre Romania si Turcia dupa vreo 4 luni, Turkish Airlines a inceput operarea de zboruri de ieri, 30 iulie 2020. Numarul de frecvente va creste treptat pana in jurul datei de 15 august cand Turkish Airlines va incepe sa opereze pana la 2 zboruri pe zi (miercurea, vinerea si duminica). Inainte de criza COVID, Turkish Airlines opera 3 zboruri pe zi intre Istanbul si Bucuresti si de asemenea avea zboruri directe intre Istanbul si Constanta ori Cluj-Napoca.

De asemenea, Turkish Airlines a reluat numeroase alte rute spre Turcia si alte continente prin hub-ul sau de la Istanbul. In acest moment, este de asemenea singura optiune de a zbura spre SUA din Romania. SUA nu accepta calatori care au fost in ultimele 14 zile in zona Schengen, asa ca inca accepta romani deoarece Romania nu este in spatiul Schegen. Desi sunt zboruri intre zona Schengen si SUA, acestea sunt luate doar de cetateni americani (spre SUA) si de cetateni europeni (spre Europa). In principiu, din Romania se poate ajunge in SUA evitand spatiul Schengen cu Air Serbia (via Belgrad), Qatar Airways (via Doha), Aeroflot (via Moscova) sau Turkish Airlines (via Istanbul), Primele trei companii aeriene nu opereaza deoarece Romania a interzis zborurile spre Serbia, Qatar si Rusia, iar Rusia a interzis zborurile spre Romania.

Iata orarul Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Istanbul pe urmatoarele zile. Atentie – orarul este UTC – pentru a afla ora Romaniei / Turciei mai aduna cu 3 !

Orar TK

Biletele de avion pot fi cumparate de pe site-ul Turkish Airlines.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

  • travelrogue spune:

    Cezar, in acest context, ai ceva informatii de la agentiile de turism romanesti, despre charterele spre riviera turceasca, conditii de calatorie, rute, etc. ? Ar fi bine de stiut, pentru cat a mai ramas din aceasta vara, mai ales in conditiile grele impuse de Grecia si alte tari.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest