Concursul Eximtur – 20 de ani de senzatie. Castiga un sejur in Grecia

Eximtur 20 ani.jpg

Haideti sa va mai semnalez un concurs din domeniul turistic… Un concurs mai creativ, mai poetic… dar cu un premiu la fel de tentant – un sejur de 7 zile intr-un hotel de 4 stele din Grecia. Iar cei care ofera acest premiu este agentia Eximtur (da, cei cu care colaborez pe proiectul Imperator Ski Challange unde voi pleca peste cateva zile) cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta, sau mai bine zis, „20 de ani de senzatie”

Ce trebuie sa faci. Compune o poezie (acum nu trebuie sa fie un poem, minim 4 versuri, de preferinta sa si rimeze :)) si posteaz-o la comentarii pe blogul Eximtur, adica aici. In plus, nu uita sa dai „like” paginii de Facebook a Eximtur. Jurizarea operelor poetice va fi efectuata de echipa Eximtur si cu voia Dvs, ultimul pe lista, subsemnatul 🙂

Cum ziceam, premiul consta intr-un sejur de 7 zile la hotelul Olympian Bay, undeva prin Nordul Greciei, hotel cotat la 4 stele si cu regim all-inclusive. Si sa nu uit, perioada de desfasurare a concursului este pana pe 24 februarie. Vacanta poate fi efectuata pana prin iunie.

Mult mai multe informatii, dar si locul unde trebuie sa scrieti versurile este pe blogul Eximtur. Bafta !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest