Aer Lingus renunta la cursa Bucuresti – Dublin din aprilie

Aer Lingus.jpg

Daca ieri, va anuntam ca Turkish Airlines a amanat lansarea cursei Constanta – Istanbul din motive ca nu au primit avioanele comandate la timp, dar era doar o amanare probabil pana la toamna (sau cel mult, asta este planul), astazi trebuie sa va anunt ca din pacate, Aer Lingus nu va mai zbura la Bucuresti, deci singurul operator de pe cursa Bucuresti – Dublin va fi Blue Air pana la noi companii aeriene care sa se bage.

Stiu, Aer Lingus era o companie destul de discreta, nu a facut mari valuri, la inceput a venit cu doua curse (Bucuresti – Londra si Bucuresti – Dublin), au renuntat destul de repede la Londra, iar de la sfarsitul lui aprilie, renunta si la cursa spre aeroportul Dublin. In aceste conditii, singurul operator care va zbura direct spre Dublin ramane Blue Air care in fine va avea o ruta non-competitiva, deci va putea sa scoata ceva mai mult profit. Ma rog, pana cand s-o repezi Wizz-ul sa umple golul lasat de Aer Lingus.

Uitandu-ma pe unforum din Irlanda, nu gradul de incarcare ar fi motivul renuntari, ci profitabilitatea cursei.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • sorin spune:

  Nu cred ca Wizz se baga pe Irlanda. Au alte prioritati, au niste curse noi de lansat:). Legat de Bucuresti – Dublin, pe 30 aprilie se inchide ruta din ce am aflat!:)

 • Emi spune:

  Si in continuare Romania incearca sa ma dezamageasca, nu m-ar deranja daca nu as fi roman, insa uite totusi ca sunt roman, deci ma deranjeaza mai mult decat tare, eu persoanl ma intreb oare ce ne lipseste pentru a fi si noi mai seriosi in imaginea lumii.
  O ne trebuie o alta tara, o alta viata si punct oare?

 • Floryn spune:

  Sincer spun, de cand a intrat Air Lingus, pretul zborurilor pe Dublin s-a dublat. Acum ceva timp gaseam un Dublin si la 30 euro dus-intors cu low-cost, dar acum ajunge aproape cat o companie de linie.

 • […] povesteam mai acum cateva saptamani ca operatorul irlandez Aer Lingus a hotarat sa renunte la cursele Bucuresti – Dublin. Ei bine, nu a trebuit sa asteptam prea […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest