GO EAST: WizzAir anunta deschiderea curselor Budapesta – Baku. Preturi de la 60 euro

Baku.jpg

Sunt bucurestean, nascut, crescut aici, dar blogul nu este bucurestean… blogul este al tuturor cititorilor care il urmariti si va multumesc. Asa ca mai ales pentru aceea dintre voi care locuiti in Ardeal, de foarte multe ori, va e mai simplu sa luati avionul de la Budapesta si nu de la Bucuresti. Asa ca mai ales pentru voi, va semnalez o cursa noua si foarte interesanta lansata de WizzAir: Budapesta – Baku, capitala Azerbaijanului… Da, dupa Emirate, Israel sau Georgia, WizzAir mai marcheaza o premiera – este prima companie aeriana low cost care zboara in Azerbaijan.

Singurele 3 tari din Europa in care nu am calcat niciodata sunt Islanda, Armenia si Azerbaijan. Evident ca se afla pe lista mea de prioritati, dar dintr-un motiv sau altul, nu am ajuns inca in Azerbaijan, o tara care a crescut enorm datorita zacamintelor de petrol si gaze naturale… Baku, capitala a devenit un mic Dubai al Marii Caspice, dar din cate mi-au spus prietenii care au ajuns pe acolo, pe langa blocuri de beton si sticla, Baku s-a ingrijit si de zonele vechi. Si daca WizzAir va baga o cursa de la Bucuresti, voi fi primul care voi cumpara un bilet de avion !

Hai sa va povestesc insa de informatiile cu privire la zborurile Budapesta – Baku. Primul zbor spre Baku va pleca din Budapesta pe 17 iunie. Vor fi 2 zboruri pe saptamana (plecari din Budapesta lunea si vinerea seara, din Baku la primele ore ale diminetii martea si sambata). Orarul curselor Budapesta – Baku este 21:25 – 4:10, iar Baku – Budapesta 4:45 – 5:50.  Pretul unui bilet one-way este de 60 euro (inclusiv taxa de aeroport).

Biletele pot fi deja cumparate pe site-ul WizzAir.

Nota: cetatenii romani au nevoie de viza pentru Azerbaijan care trebuie luata in avans de la ambasada azera. Mai multe amanunte pe site-ul MAE.

Sursa foto

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii