Din nou, promotie la TAP: Bucuresti – New York la 554 euro

TAP.jpg

Din nou, TAP are preturi bune pe destinatia New York (mai precis, aeroportul din New Jersey, Newark, dar care de multe ori e mai accesibil pentru Manhattan). Un tarif Bucuresti – New York la 554 euro este un pret chiar bun. In plus, perioada de calatorie este destul de generoasa: 15 septembrie – 30 noiembrie si 15 ianuarie – 31 martie 2014 !

Detaliile sunt: biletul trebuie sa fie cumparat pana pe 30 mai (in caz ca mai gasiti locuri, dar am fost asigurat ca sunt destule bilete la pretul promotional de 554 euro si am vazut si eu destule prin octombrie 2013). Perioada de calatorie este 15 septembrie – 30 noiembrie si 15 ianuarie – 31 martie 2014. Perioada minima sa stai in New York este de 6 zile sau un weekend, iar maxima de 1 luna.

Se zboara prin Lisabona – la dus, aveti tranzit vreo 4 ore, deci taman bine sa beti o cafea prin aeroport si sa va pregatiti de marele salt trans-atlantic, la intoarcere, timpul de tranzit este de 17 ore – o oportunitate excelenta sa vizitati superba Lisabona. Chiar am scris un articol dedicat ce sa faci in tranzit in Lisabona, si va asigur ca veti savura fiecare minut petrecut in capitala Portugaliei 🙂

Biletele de avion pot fi achizitionate de pe site-ul TAP Portugal.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii