Italia – Barbados (Caraibe) de la 486 euro. Cu British Airways

British Airways.jpg

Multi dintre voi va aduceti aminte de biletele acelea de la Air Caraibes care te duceau pentru doar 180, 190 euro din Paris pana in Caraibe. Tarife ca acelea mai rar, dar British Airways are niste preturi foarte bune din Italia pentru Barbados :). Ei bine, pentru doar 486 euro puteti zbura la toamna in Caraibe. Hai sa va zic amanuntele

Tarifele promotionale sunt valabile din mai multe aeroporturi italiene via Londra Gatwick. In functie de aeroportul din care pleci din Italia, preturile difera usor: Din Verona – 486 euro, din Torino – 487 euro, din Pisa – 488 euro, din Roma – 496 euro, din Bologna – 500 euro, din Milano – 506 euro.

Perioada in care puteti zbura sunt din octombrie 2013 pana in martie 2014 (am simulat prin octombrie si sunt numeroase bilete de avion la aceste preturi), dar perioada cea mai buna de vizitat Barbados incepe candva prin noiembrie – decembrie, odata cu inceperea sezonului secetos. Prin octombrie, mai pot fi uragane. Poti sa iti cumperi bilete pana pe 18 iulie, dar evident, numarul biletelor de avion este limitat, asa ca daca vreti sa dati o tura prin Caraibe, grabiti-va sa le luati.

Pentru biletele Italia – Barbados, uitati-va pe Tripsta si simulati din orasele indicate mai sus spre Bridgetown, Barbados. Pentru a ajunge in Italia, verificati orarele si preturile la WizzAir care este singura companie aeriana care zboara direct spre toate aeroporturile mentionate mai sus. Pentru Barbados, cetatenii romani nu au nevoie de viza daca se duc in scop turistic si nu stau mai mult de 3 luni pe teritoriul statului.

Sursa

Comentarii

  • Nicu spune:

    Nu as zice ca e o oferta prea buna. Cu plecare din Bucuresti in aceeasi perioada (sf nov, inceput dec) costa 700 euro, deci doar cu 200 euro mai mult, bani pe care ii dai oricum pe wizzair + bagaje.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii