ORARUL DE IARNA PEGASUS: Bucuresti – Istanbul la 78 euro dus-intors

Fly Pegasus.jpg

Operatorul turc low-cost Fly Pegasus si-a incarcat orarul de iarna in sistem, deci daca va puteti programa calatoriile din timp, acum este o perioada optima in care sa va luati niste bilete de avion ieftine. De exemplu, Bucuresti – Istanbul costa 78 euro dus-intors (cu toate taxele si un bagaj de cala inclus) si sunt bilete garla la pretul asta in perioada 1 noiembrie 2013 – 29 martie 2014. Atentie, preturile promotionale vor fi disponibile doar pana pe 28 iulie !

Alte tarife bune:

Bucuresti – Tel Aviv si retur la 157 euro (am simulat prin decembrie),

Bucuresti – Bishkek (capitala Kyrgyzstanului in mijlocul Asiei Centrale) la 345 euro (super pret)

Bucuresti – Dubai la 288 euro

Bucuresti – Tbilisi la 170 euro

Bucuresti – Teheran la 202 euro

 

Pentru a va achizitiona biletul de avion, puteti intra pe site-ul Pegasus Airlines

Comentarii

 • Floryn spune:

  Excelenta oferta spre Istanbul cu tot cu bagaj de cala. Multam pentru pont!

 • paul spune:

  are preturi bune Fly Pegasus dar nu stiu in comparatie cu wizzair daca sunt mai avantajoase.

 • Lucia spune:

  Multumesc Imperator, luat bilet la Istanbul la sfarsitul lui martie si cazare de pe homelidays.com. Cazare + drum 480 Euro, 2 persoane, 8 nopti. Super!

 • Stelian spune:

  Lucia,ce ti se pare o asa mare afacere?eu am luat acum trei zile Istanbul zbor(dus-intors)+cazare(4 nopti)=161 euro

 • Irina spune:

  Imperator,imi poti spune cu fly pgs bucuresti-antalya,se schimba zborul la Istanbul? Cat timp e intre zboruri? Sper sa ma descurc….?

 • Irina spune:

  Buna,timpul de transfer e de aproximativ 1.h 40 minute dar habar n-am ce sa fac cand cobor din avion la istanbul.E primul zbor cu escala.Bagajul ar tb mutat automat dar eu ce fac? Te rog,ajuta-ma! 🙂

 • Irina spune:

  Ca si data 19,20 decembrie

 • Li spune:

  @Irina, eu nu am avut o experienta identica, dar fiind nevoita ajung noaptea la hotel in Istanbul am cautat transfer online.Te asteapta cu pancarta in gara , este scris numele tau pe ea si te duce unde doresti, te lasa la usa.10 euro am platit.Trebuie sa existe transfer intre cele doua aeroporturi, da un search sa vezi ce firma face transferul si cum.Eu asa cred ca trebuie sa iti iei bagajul singura si sa te duci cu el.

 • Li spune:

  @Irina, Pegasus are zbor spre Antalia de pe acelasi aeroport, Sabina Gohcen, ai timp sa iti iei bagajul sa te duci la zborul spre Antalia, , eu cred ca asa ti-ai luat biletul, nu cu plecare de pe Ataturk, de unde zboara Turkish Airlines spre Antalia.Vei avea timp suficient, stai linistita, daca pleci de pe acelasi aeroport.

 • Irina spune:

  Li,mersi frumos de raspuns,dar eu ma refer la transfer dintre terminale in acelasi aeroport. 🙂 de ar exista asa ceva si pt acelasi aeroport,ar fi ceva!

 • Li spune:

  @Irina,draga mea, nu ai dat destule indicii despre bilet, cred ca singura l-ai luat de pe internet.Tu ajungi la Istanbul la sosiri externe, ca vii din Bucuresti, presupun.Vei pleca de pe acelasi aeroport la plecari interne,Nu externe. Deci te asezi la alta coada, spre Antalia,E pe acelasi aeroport, trebuie sa intrebi un angajat sau sa te uiti mai bine pe monitoare , la ce ora se inchid portile.Fa-ti checkin online de acasa, sa nu mai pierzi timp acolo.De ce crezi ca ti se va transfera automat bagajul?Daca ai luat biletul de la o agentie si nu te-au lamurit in prealabil asta e foarte rau.Deci transferul intr-un aeroport se face pe propriile picioare uitindu-te pe monitoare la ce poarta trebuie sa fii, sa nu ratezi ora plecarii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest