Promotie Air France & KLM: Rio de Janeiro si Havana la 559 euro

Air-France 1.jpg

Hopa, Air France si KLM vin cu o noua promotie de pret in duo – doua companii aeriene spre doua destinatii – Rio de Janeiro si Havana la 559 euro. O sa spuneti ca Rio a fost la 300 si ceva euro la Alitalia, dar promotia aia e deja istorie. Daca n-ati prins-o, nici 559 euro nu e un pret rau. In schimb, pe Havana nu am prea vazut demult la 559 euro. E chiar un pret bun. Si e chiar o destinatie in care trebuie sa mergeti acum ca daca se reimprietenesc cu americanii, or sa dea navala d-alde McDonald’s si Pizza Hut si Cuba o sa-si piarda mult din farmecul sau retro-cool.

Dar, sa trec la amanunte.

Promotia este valabila timp de sapte zile incepand de astazi, 18 Martie 2015.

Perioadele de calatorie sunt dupa cum urmeaza:
– Rio de Janeiro: perioada de incepere a calatoriei este intre 18 Martie – 30 Mai, cu mentiunea ca perioada de intoarcere se intinde pana pe 7 Iulie.
– Havana:  perioada de calatorie este intre 15 Mai – 30 Iunie si 15 August – 30 Septembrie, iar perioada de intoarcere este intre 1 Iunie – 15 Iulie si 1 – 20 Septembrie.
Si inca ceva. Fie la dus, fie la intors, puteti face un stop gratuit fie in Paris sau Amsterdam, asa ca vizitati nu numai Brazilia / Cuba, ci si doua dintre cele mai frumoase orase europene 🙂


Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii