Pentru planeta ta color

screen1.jpg

Suntem doi tineri pasionati de calatorii si fotografie in care investim timp si energie. Ne place sa exploram locuri mai putin accesibile si sa cunoastem oameni si viata acestora nealterata de turism si interese mercantile. Ne documentam despre locurile pe care urmeaza sa le vizitam, curiosi sa descoperim alte culturi si alte obiceiuri, nerabdatori sa facem poze si sa impartasim din magia acestora.

In timp ce cautam destinatii de vizitat si poze sugestive pentru aceste locuri, ne-am dat seama ca sunt foarte multi oameni pasionati de calatorie si fotografie. Doar ca nu gaseam nicaieri pozele acestora adunate intr-un singur loc de unde sa te inspiri. Si noi am strans in timpul calatoriilor din Asia si Africa poze cu oameni si locuri care ne-au impresionat si am dori sa le impartasim celor care vor sa descopere.

In tot acest timp ne-am gandit cum putem prezenta mai multe poze dintr-o anumita tara care sa ajute un calator sau un fotograf sa descopere din tainele acesteia.

Si astfel ne-a venit ideea unei galerii foto online cu poze etichetate pe tari, cu categorii specifice care sa inspire si sa indemne spre cunoastere. Asa ca ne-am apucat de plan, ne-am gandit la cum ne dorim sa arate galeria, la tipul de poze care sa atraga, ce putem oferi fotografilor care posteaza si cum putem creste o comunitate utila. Am analizat alte site-uri pe internet, cine sunt vizitatorii targetati, cum ne putem atinge scopul, dupa care am inceput sa dezvoltam conform planului si obiectivului propus.

Desi suntem la inceput, dupa cateva luni avem deja 260 de membri cu peste 500 de fotografii din 50 de tari. Acestia au fost atrasi de ideea unei galerii cu portofoliu foto si promovare gratuite, de interactiunea cu alti fotografi, de posibilitatea de a vota pozele care vor aparea pe site. De asemenea, au descoperit locuri noi de vizitat si fotografiat, au fost impresionati de peisajele si oamenii locurilor, de cultura si arhitectura din sate si orase. Pe viitor ne dorim sa atragem cat mai multi fotografi cu poze din toata lumea si vizitatori iubitori de poze si calatorii. De asemenea, vom oferi site-uri personale membrilor, in care pot pastra pozele personale, indiferent ca apar sau nu in galeria noastra.

Este un proiect in care credem si de aceea ne dedicam acestui site si suntem convinsi ca putem reusi cu multa munca si pasiune.
Aici poti vizita virtual lumea, poti cunoaste, poti explora, poti visa.

Viziteaza www.planetincolor.com si descopera lumea prin fotografie!

screen2.jpg

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest