KLM coace niste mega-promotii incepand din 19 septembrie

KLM.jpg

E destul de rar ca niste promotii de preturi la bilete de avioane sa fie pre-anuntate cu zile inainte, sa apara chiar si un site de „teasing” si sa fi invitat pe Facebook sau sa te inscrii la un newsletter. Asta ma face sa cred ca cei de la KLM chiar coc o mega-promotie si cred ca nu ar fi o idee rea sa stati de sase… Incepand din 19 septembrie pentru 6 zile, KLM promite niste preturi exceptionale la bilete de avion spre destinatii exotice. Dupa cum va dati seama, daca sunt cu adevarat niste super preturi (si cred ca sunt), vor zbura repede, asa ca sa nu asteptati pana la finalul celor 6 zile ca nu o sa mai gasiti cine stie ce.

Cum ziceam, au facut si un site special, se numeste Doar sase zile si probabil acolo vom avea toate ofertele in ziua Z. Destinatii ? Hm, nu stiu. Am tras de ei sa aflu, nu mi-au zis.. Dar hai sa ne uitam la pozele de pe site, poate poate ghicesc ceva. Sunt vreo 10… in ordine:

Poza 1 este evident din Thailanda, mai precis din Krabi. Ma rog, KLM nu zboara la Krabi, dar zboara la Bangkok si de acolo inca un low-cost ajungi in aceasta minunatie.

Poza doi este posibil din Cuba. Ma rog arhitectura de tipul celei prezentate in poza nu este unica Cubei, ci e prin toata zona, dar KLM zboara la Havana si am mai vazut promotii pe aceasta destinatie.

A treia poza suna foarte a Japonia. Ma rog, explicatia si poza ar putea sa sugereze si China, dar partea cu zambetele ma fac sa cred ca e totusi Japonia… In China, se zambeste mai rar.

Poza a patra este din Kenya, mai precis din lacul Nakuru, aflat relativ aproape de Nairobi. Doar acolo sunt atatia flamingo pe lac. Dar in text, apare intrebarea daca v-ar placea sa luati micul dejun pe muntele … Si ce munte poate fi mai faimos decat Kilimanjaro care se afla in Tanzania. Ori Kenya ori Tanzania ? Poza spune Kenya, textul Tanzania… Ma rog, sa vedem…

Poza a cincea … o cascada imensa. Pai KLM zboara si la Toronto, langa Niagara si la Harare, in Zimbabwe sau Lusaka, in Zambia, tari pe teritoriul carora se afla mareata cascada Victoria. Si cum zborul de Lusaka este relativ nou, iar cel de Harare de abea lansat, as opina ca e vorba de una din aceste doua destinatii.

Poza a sasea, nu am nici un dubiu – este Machu Picchu, deci destinatia va fi Lima si de acolo, mai iei un zbor intern spre Cuzco, capitala incasilor.

Poza a saptea pare din Golful Persic. S-ar putea sa fie din Dubai sau Abu Dhabi. Inclin spre Abu Dhabi pentru ca cei de la Air France / KLM coopereaza de ceva timp cu cei de la Etihad.

Poza a opta este in mod negresit Shanghai. Ma rog textul cu „antic si spectaculos … in acelasi timp” nu se prea potriveste, autoritatile din Shanghai se ocupa cu mare spor sa distruga tot ce e antic… ma rog, cu mici exceptii. Dar poza este din Shanghai !

Poza a noua n-am nici o idee. Poate o recunoasteti voi.

Poza a zecea cred ca vrea sa spuna Africa de Sud, desi e tot de prin Africa de Est… Ma rog, de pe acolo, de prin tari cu safari. Cam multe destinatii insa din Africa Neagra… Dar si KLM are pe acolo multe zboruri.

Bon, deci sa zicem ca astea ar fi destinatiile. Repet, nu le stiu, doar m-am uitat pe pozele de pe site .

 

Ce pot sa va recomand, inscrieti-va la newsletter, stati cu ochii pe Imperator Travel si pregatiti-va sa aveti bani pe card… KLM promite niste promotii fabuloase pare-se. Voi unde ati dori sa mergeti ?

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest