WizzAir anunta deschiderea unui nou hub la Craiova si 4 rute noi din Cetatea Baniei

Wizz Air.jpg

WizzAir a anuntat astazi deschiderea celui de-al cincilea hub din Romania (dupa Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Tg. Mures) la Craiova. Dupa ce initial a deschis doua rute de pe aeroportul din Craiova (spre Londra si Milano Bergamo), astazi a anuntat deschiderea a patru noi rute si alocarea unui avion special dedicat curselor din Craiova, aeroportul de acolo devenind cel de-al 19-lea hub al companiei in Europa de Est si Centrala.

Noul hub va fi inaugurat pe 23 iulie si tot de atunci, vor incepe si cursele spre noile destinatii: Bologna, Roma Ciampino, Dortmund si Barcelona. De asemenea, numarul curselor spre actualele destinatii oltenesti ale lui Wizz, Londra Luton va creste de la 2 la 3 curse pe saptamana, iar Milano Bergamo de la 2 la 4 curse.

Am auzit ca aeroportul din Craiova arata mult mai bine decat il stiu eu de acum cativa ani (sau cel mult asa s-a jurat Andreea :)), iar Consiliul Judetean dupa ce a bagat bani in aeroport, a continuat sa bage bani si sa-l populeze cu zboruri. De altfel, deschiderea hub-ului oltean al Wizz se datoreaza si subventiilor Consiliul Judetean Dolj (dupa un model de succes aplicat si la Tg. Mures inca de cativa ani).

Stiu cativa olteni care vor deschide o sticla cu zaibar in cinstea evenimentelor si se vor apuca de rezervat city-breakuri prin Italia, Spania si Germania 🙂

Cursele sunt deja incarcate pe site-ul Wizz si aruncand o privire, am vazut ca un dus-intors in august (asa, de weekend) pana la Barcelona costa 130 euro.

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii