Blue Air anunta o ruta noua: Bucuresti – Koln / Bonn

Blue Air.jpg

A trecut muuuulta vreme de cand Blue Air a mai anuntat vreo ruta noua. E drept, au trecut prin vremuri grele – arestarea patronului, insolventa, vanzarea, in fine, nu a fost cea mai frumoasa perioada din istoria companiei low cost romanesti, dar iata, dupa nici eu nu mai imi aduc aminte cand, Blue Air anunta deschiderea unei rute noi: Bucuresti – Koln / Bonn intr-o zona foarte populata cu romani a Germaniei. Ma rog, nu e chiar o ruta noua, este o ruta operata mai demult de Blue Air, dar la care au renuntat. Acum, revin pe aeroportul Koln / Bonn si nu e un lucru rau pentru ca nici o alta companie din Romania nu opereaza aici.

Deci, iata amanuntele: zborul inaugural va fi pe 16 iunie, cursa va fi operata de 3 ori pe saptamana (lunea, miercurea si vinerea) pe toata perioada de vara. Ce o sa fie dupa aceea, probabil depinde de gradul de incarcare. Cum spuneam, este o zona servita destul de putin direct din Romania (doar WizzAir zboara la Dortmund, iar Lufthansa in curand, inlocuita de Germanwings leaga Bucurestiul de Dusseldorf), asa ca nu putem decat saluta aceasta noua ruta.

Conform declaratiilor Blue Air, pretul biletelor incep de la 28 euro (one-way). Am simulat pentru luna iulie si intr-adevar, un dus intors il gasesti cel mai ieftin la vreo 55 euro (fara bagaje). Biletele se pot lua pe site-ul Blue Air.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest