PROMOTIE Air France pentru 3 zile: Hong Kong si Osaka la 499 euro, Brasilia la 549 euro

Air-France 1.jpg

Dupa ce ieri Qatar Airways a bagat o super-oferta pe Americi (tinand cont ca pentru banii aia putini, vezi si Doha), astazi Air France raspunde cu obisnuita promotie valabila 3 zile pentru 3 destinatii. Si chiar sunt preturi bune, daca aveti noroc sa le prindeti (eu am tot cautat pretul asta la Hong Kong, dar nu l-am gasit nici sa ma pici cu ceara). Deci, care sunt amanuntele

Bucuresti – Hong Kong la 499 euro. De acord, e un super pret, dar cum ziceam nu am gasit combinatia la pretul asta. Cel mai ieftin am gasit la 553 euro, care de asemenea nu e un pret rau.

Bucuresti – Osaka la 499 euro e chiar foarte bun si am gasit din prima mai pe la toamna. Nu neg ca or fi si la alte date

Bucuresti – Brasilia la 549 euro. Aceasta este una dintre noile destinatii Air France, inceputa doar acum vreo luna sau doua.

Cum ziceam, promotia e valabila doar 3 zile incepand de azi pana pe 26 aprilie, dar, atentie, biletele la tarifele astea zboara mintenas !

Se poate zbura pana pe 11 decembrie 2014, deci perioada este generoasa, dar atentie exista perioade de blackout cand promotia nu e valabila. Mai multe amanunte aici. Tot acolo veti vedea si perioadele de black out si face rezervarile. Bafta !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest