NU E PROMO, E PERMANENT: 509 euro la New York, Chicago si Washington !

Qatar Airways.jpg

Hopa, stiri bune de data asta pentru zborurile trans-atlantice… s-au ieftinit si cred ca se vor ieftini si mai tare in urma acestei miscari. Daca pana mai acum vreo luna si mai bine, nu puteai sa-ti cumperi bilete Bucuresti – SUA cu Qatar Airways, iata ca incepand de luna asta, se poate… Si nu numai ca se poate, dar si la niste preturi chiar foarte bune – tinand cont ca nu sunt preturi promotionale pe perioada limitata, sunt preturi permanente (evident, numarul de bilete este limitat, dar am gasit la pretul asta din prima chiar !)… Si cum cei de la Qatar Airways mai trantesc din cand in cand niste promotii de preturi, ma astept ca pentru 3 – 4 zile sa le vad si mai mici ! Dar hai sa aruncam o privire asupra noii liste tarifare ale Qatar pentru Statele Unite.

Bucuresti – New York, Washington si Chicago la numai 509 euro

Bucuresti – Philadelphia la 606 euro

Bucuresti – Houston la 608 euro

Bucuresti – Dallas si Miami la 609 euro

 

Ce trebuie sa tineti cont ! Zborurile spre State se efectueaza via Doha (Qatar), iar timpul de tranzit este in cazul tuturor zborurilor mai mare de 8 ore. Pentru oricine isi cumpara bilet de America cu Qatar Airways, beneficiaza GRATUIT de cazare, transfer la si de la aeroport, viza de Qatar si un voucher de masa ! Trebuie ca dupa ce va cumparati biletul de avion fie pe site-ul Qatar Airways , fie la o agentie de turism on-line cum ar fi Traveo sa contactati biroul din Bucuresti a Qatar Airways la telefonul 031 1012110 pentru ca sa va faca aranjamentele de viza, cazare, transferuri si masa.

Nota: Black out: 15 iunie – 15 septembrie 2014.

Pentru lista completa a ofertei (inclusiv la business class), aruncati o privire aici

Oferta Qatar Aiways pentru America.JPG

Comentarii

  • Nicky spune:

    Viza de SUA nu ne dau? 😉

  • […] plus, conform site-ului Imperatortravel.ro, persoanele care îşi cumpără bilet Qatar Airways pentru destinaţiile din SUA […]

  • Ileana spune:

    Exceeeelent ! Sa inteleg ca si e pret mic, primesc si un tur moca in Qatar ! Super veste, trebuie sa schimb planurile trupei 🙂

  • Lucian spune:

    Super! Cred a e vremea sa revin in US dupa 6 ani de absenta 🙂

  • Florin spune:

    Unde scrie treaba cu cazarea si voucherul de masa? eu nu am gasit-o… si nu apare mentionata nicaieri pe parcursul rezervarii…
    oare poti sa-ti alegi decalajul intre curse, asa incat sa petreci un adevarat city break in Doha? 😀

    • Imperator spune:

      Am vorbit azi la telefon cu cei de la Qatar Airways si ce am scris este ce mi-au spus. Nu apare in rezervare, se face dupa. Acum nu au informatiile trecute pe site, cred ca vor face o pagina cu toate informatiile, pana atunci se rezolva la telefonul indicat. Daca vrei, da maine dimineata telefon pentru confirmare / mai multe informatii. Nu prea stiu, cat poti sa decalezi :)))) Sper cat mai mult 🙂

  • Gabi spune:

    Eu nu ma duc sa ma milogesc la ambasada pt o viza de sua niciodata. Astept sa se scoata vizele si dupa aia iau in calcul si o vacanta in state. E prea mare umilinta,trebuie sa avem unghiile taiate,sa fim creponati si sa stam cuminti, sa avem grija ce spunem. Dar drepturile omului nu se aplica si acum? Prostii astia care ne conduc nu fac nimic in sensul asta, stau doar cocosati in fata astora, mai punem un scut pe undeva, mai trimitem niste soldati sa moara ca prostii, dar daca avem si noi o bucurie cu calatoriile astea trebuie sa mergem cu actele casei, extrase de cont, sa ne milogim de ei. Scuze de deviatie, preturile sunt super bune, sper sa mai fie asa si peste vreo 5 ani.

    • abcd spune:

      eu am viza de turist pt state pe 10 ani si nu a tb sa duc actele casei, nici extras de cont.. am vb sumar despre jobul meu, si au vazut in pasaport ca imi place sa calatoresc, avand deja destul de multe stampile…. intrebarile standard dc am rude , prieteni in state si nu am… si a fost destul de lejer… nu e un capat de tara sa iei viza de state si nici nu te supune nimeni la nicio umilinta.. acum vezi si tu,.. vorba aia statele n-o sa fuga, o sa fie acolo si peste 10-100 de ani.. intre timp poti vizita alte tari

    • Kriogen spune:

      Rata de respingeri la viza pentru USA am inteles ca scazut undeva la 5-6% din cereri deci te-as sfatui sa te duci daca vrei cu adevarat. Fii tu insuti si daca nu ai nimic de ascuns atunci chiar o sa iti dea viza. Nu uita ca toti consulii sint cu training la CIA 🙂

    • Alex spune:

      De acord cu Gabi, are perfecta dreptate in ceea ce a spus. Eu nu stiu daca as merge in SUA, pentru ca sunt alte tari mult mai tari, dar chestia cu viza este deranjanta.

  • ALIN spune:

    deci astia de la qatar airways pot obtine viza pentru posesorii de pasapoarte made Romania? sau pentru toate zborurile spre sua cu escala doha? care poate fi durata maxima a escalei in acest caz? dar in cazul prevederilor IATA? poate fi de sa zicem cel mult cate ore? MULTUMESC ANTICIPAT IMPERATOR… ESTI PRINTRE PUTINII CU CARE POT DISCUTA CEVA IN MATERIE DE TRAVELING… TU AI INCERCAT SI AI REUSIT SA SPULBERI MITUL POTRIVIT CARUIA CALATORIILE SUNT DOAR PENTRU MILIONARII IN EUR/USD…. RESPECT…

    • Imperator spune:

      Multumesc pentru aprecieri 🙂 Si asta si sper – cat mai multa lume sa calatoreasca datorita informatiilor gasite aici sau pur si simplu ca le-a placut o destinatie, hotel, tur, etc despre care am citit aici 🙂
      Relativ la intrebarile tale.

      Daca vrei sa vizitezi Doha, poti sa-ti cumperi bilet Bucuresti – Doha pe site-ul Qatar sau la vreo alta agentie on-line si apoi sa aplici pentru viza on-line aici:

      https://qatarvisa.qatarairways.com/qatarvisa/online/qrvisa/applyVisa/search

      Daca pentru un motiv sau altul, viza nu iti va fi aprobata, Qatar Airways iti returneaza banii, trebuie sa contactezi biroul din Bucuresti. Pentru viza insa, Bucurestiul nu te poate ajuta, trebuie sa aplici on-line

      In cazul zborului de America, durata de stat in Qatar este pana la prima cursa Doha – State. Asta inseamna ca poti sa stai undeva intre 8 si 16 ore in functie de destinatie.

      In cazul zborului de New York, e vorba de 9:20 ore la dus si 13:50 ore la intors.

  • K spune:

    Hello Imperator,

    Din ceea ce spui tu aici daca ai zbor cu Qatar si ai escala mai mare de 8h in Doha poti avea gratuit cazare transfer la si de la aeroport, viza de Qatar si un voucher de masa.

    Chestia asta e valabila doar pentru destinatii din si dinspre USA sau pentru orice destinatie ?

    Intamplator am o rezervare cu ei si am o escala in Doha de 8h si 11 min la intoarcere spre Bucuresti, insa cand am intrebat despre o posibila cazare (asa cum mai face si Turkish de altfel) mi-au spus ca nu e pentru astia cu bilete pe bani putini…

    Oare informatia pe care ai furnizat-o tu e incompleta (valabil doar pentru anumite clase de rezervare) ? Sau depinde cine’ntreaba ?

  • K spune:

    Istanbul – Doha – Bali

    si intoarcere Bali – Doha – Bucuresti (aici e escala de 8h si 11 minute)

  • Tim spune:

    http://www.qatarairways.com/global/en/transit-accommodation.page

    Un prieten a facut BKK – DOH – OTP saptamana trecuta si a avut un layover de 8h in Doha si cei de la Qatar i-au dat Viza, Hotel si Transfer. Deci e pe bune, desi pe pagina lor se spune ca e la discretia lor.

  • K spune:

    @ Tim : Stii cumva ce clasa de rezervare avea ?

    @ Imperator : ai reusit cumva sa intrebi pe cei de la Qatar daca tine de clasa sau nu ?

    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    • Imperator spune:

      N-am reusit, o sa sun maine.

    • Imperator spune:

      Mr. K., hai ca am vorbit
      Pachetul de viza + transfer + cazare + mancare se ofera pentru orice destinatie Qatar Airways in cazul in care perioada de tranzit intre aterizarea zborului de Bucuresti si decolarea PRIMULUI zbor spre destinatia ta este mai mare de 8 ore. Atentie, daca timpul tau de tranzit este de peste 8 ore si exista o cursa disponibila spre aceeasi destinatie mai devreme, dar tu ai optat pentru zborul de mai tarziu, acest pachet nu se ofera.
      Pachetul de tranzit se ofera gratuit in toate cazurile, mai putin in cazul biletelor de avion cumparate cu ocazia unei promotii de pret (cum sunt acele promotii globale care le anunt si eu din cand in cand). Clasa O este o clasa promotionala, ai luat cumva biletul in timpul unei promotii de pret ?

      In cazul clasei O sau altor bilete promotionale, poti sa cumperi pachetul respectiv pentru 125 dolari. Ia in considerare si sa cumperi acces in Lounge-ul Oryx care se afla in Terminalul Economy. Poti sa stai acolo pana la zborul tau pentru 40 dolari si ai la dispozitie mancare, bauturi si un loc unde sa te intinzi (asa am facut cand m-am intors in 2011 din Kathmandu).

      Imi pare rau pentru vestea nu tocmai buna, dar sper ca cel putin e lamuritoare

      • K spune:

        Merci pentru raspuns Imperator.

        Nu imi place :), dar intr-adevar lamureste situatia. Este adevarat, clasa de rezervare pe care o are biletul meu este O.

        Oricum informatia este utila si altora si poate fi folosita in situatii similare.

        Cred ca o sa ma indrept spre niste ore petrecute in Lounge-ul Oryx. 40 de dolari de persoana ca sa pot manca ceva si sa ma pot intinde un pic (layoverul este in plina noapte).

        Inca o intrebare daca se poate (mai ales ca spui ca ai folosit facilitatile lounge-ului Oryx : au si dusuri pentru un mic refresh ?

  • Tim spune:

    @K

    Uite asa arata zborul lui de intoarcere:

    QR 833
    777-300ER Bangkok (BKK)
    Sun, 20 Apr 2014 20:55
    Doha (DOH)
    Sun, 20 Apr 2014 23:40 Economy (M) Qatar Airways
    Time between sectors : 8 hrs 30 mins
    QR 219
    A320-100/200 Doha (DOH)
    Mon, 21 Apr 2014 08:10
    Terminal 2 Bucharest (OTP)
    Mon, 21 Apr 2014 13:05 Economy (M) Qatar Airways

    • Claudiu spune:

      Fantastic Boeing 777-300ER de la Qatar, trebuie sa spun asta.

      In rest, aeroportul actual din Doha este extraordinar de plictisitor, nici o tigara nu poti sa fumezi pentru ca e aerul irespirabil in smoking lounge-uri. Iar la cumparaturi – zona de duty-free e ffff mica.
      Poti insa sa te „bucuri” de free wi-fi in tot aeroportul.
      Pe langa cele 8 ore de escala, mai pune insa si timpul de imbarcare si timpul de transfer la terminal…iti raman vreo 6 ore..
      Eu cand am fost am avut o escala de vreo 3-4 ore…si da, m-am plictisit 🙂

      • Tim spune:

        Eu am fost acum 2 saptamani pentru prima data prin Doha si am decretat ca aeroportul este horror, dar nu m-ar deranja cele 8h (sau chiar 13h la return-ul din US) daca imi dau ei hotel si viza. 2h este suportabil, orice peste deja iti tai venele pe lung. Sunt curios daca in terminalul business este la fel de boring, dar pina in oct cind am bilete business pe Qatar poate se muta si ei pe noul aeroport, daca nu se scufunda pina atunci 🙂

    • K spune:

      Merci pt raspuns Tim.

      In cazul tau biletele sunt la clasa M, eu am clasa O.

      Aici grila cu diferentele :

      http://www.qatarairways.com/sites/PrivilegeClub/qmiles_earn_chart.page

  • Pe viteza spune:

    […] America e mai aproape – Bucuresti – New York, Washington si Chicago la numai 509 euro; […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest