Doar azi la Wizz: Cumperi un bilet si al doilea il iei gratis

Wizz Air.jpg

Astazi WizzAir implineste 10 ani (primul zbor nu a fost din Ungaria cum v-ati inchipuit, ci din Katowice, Polonia, pentru ca initial WizzAir a zburat doar din aeroporturi poloneze), asa ca au hotarat sa faca o mega-promotie. Nu, nu e vorba de obisnuitele 20% reducere, ci de o oferta inca si mai tare – cumperi un bilet si primesti al doilea bilet moca (e vorba doar de bilet cu taxe aeroportuare, nu de taxe administrative, bagaje, etc, etc). Atentie – ambele bilete trebuie sa fie fix pe aceleasi zboruri.

Ce trebuie sa faci – sa iti cumperi azi biletele pentru 2 persoane. Atentie, se pot cumpara si mai multe bilete, dar numai numar par de bilete – 2, 4, 6, 8, 10, maxim pentru 10 persoane. Trebuie cumparate musai azi, dar promotia se aplica la toate cursele si toate datele (in limita locurilor disponibile). Am facut vreo 2 simulari in viteza si iata ce mi-a iesit.

Oferta Doncaster Sheffield.JPG

 Bucuresti – Doncaster / Sheffield in iunie la 76 euro pentru 2 persoane – deci 38 de euro de persoana !

Oferta Bruxelles.JPG

 Bucuresti – Bruxelles in iunie la 112 euro perntru 2 persoane – deci 56 de euro de persoana !

Oferta Dubai.JPG

Bucuresti – Dubai in iunie la 218 euro pentru 2 persoane – deci 109 euro de persoana !

Daca aveti de gand sa mergeti in vacanta sau doar intr-un weekend, azi trebuie sa va luati bilete de avion 🙂 Biletele pot fi achizitionate pe site-ul WizzAir

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii